Atlantis dukker frem af smeltende gletsjer på Grønland 4.5/5 (10)

Internationalt forskerhold bekræfter, at Atlantis er fundet på Grønland. Det sank aldrig i havet, men blev opslugt af Grønlands indlandsis.

Den globale opvarming resulterer i de mest ufattelige arkæologiske fund. De kommer frem i takt med at klodens isbræer smelter, og hver dag afslører smeltende gletsjere nye fund, som har ligget skjult under isen i årtusinder.

Som oftest er det simple genstande som pile, uldtøj, ski og snesko. Men isen rummer langt større sensationer.

Og nu kan et internationalt forskerhold fortælle, at det sagnomspundne kontinent Atlantis er dukket frem af en smeltende gletsjer i det østlige Grønland.

Templer titter frem af isen

Holdet ledes af den norske glacialarkæolog Øystein Pløreøy, og han fortæller, at man har set dele af større bygninger, søjler, templer og monumenter, som stikker op af isen.

– Det er kun toppen af Atlantis, som er smeltet frem, og der går stadig nogle år, inden det hele er isfrit, så vi kan få svar på de mange spørgsmål, vi har, siger Øystein Pløreøy og fortsætter:

– Her gik vi rundt og troede, at Atlantis sank i havet, men så blev det i stedet ædt af Indlandsisen. Det er helt vildt. Alt har ligget gemt i en dybfryser og er formodentligt meget bedre bevaret, end noget man har fundet i Pompeii.

Øystein Pløreøy kan næsten ikke vente med at teste de mange terorier om Atlantis, som er fremsat gennem tiden.

– Efter sigende er landet et center for pyramidekraft, der kan udvikles til en ren energikilde, og den særlige geomagnetisme, der er kendt fra Bermudatrekanten, har sit udpring i Atlantis og kan bruges til at drive magnettog, siger Pløreøy.

Arkæologen håber også at kunne kortlægge befolkningens DNA for at afgøre, om de er af jordisk oprindelse, og han kan forhåbentlig afklare rygtet om, at Greta Thunberg nedstammer fra en Atlantisprinsesse. Han understreger, at der med stor sandsynlighed ikke skjuler sig onde nazister under isen.

Prisen på Grønland stiger

Grønlands landsstyreformand Kim Kielsen (Siumut) er henrykt over, at Atlantis er fundet på Grønlandsk territorium.

Kim Kielsen bekræfter henvendelser fra både Kina og en unavngiven supermagt på den vestlige halvkugle, som Kim Kielsen ikke vil afsløre. Han fortæller, at den kendte atlantisforsker Charles Berlitz arbejder som konsulent for supermagtens præsident, og i den forbindelse har han kontaktet Landstyret med et konkret tilbud om at købe Grønland.

– Hvis det går så galt, at FN forlanger Atlantis fredet, så vi ikke vi kan udvikle turismen eller fiske rejer i området, så har vi fået mange gode tilbud, og jeg kan godt afsløre, at kvadratkilometerprisen for Grønland har fået et godt nok opad, siger Kim Kielsen til Satyren.

Mashup: Mester Ictum.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Atlantis dukker frem af smeltende gletsjer på Grønland"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*