Mandagshistorikeren Jørgen: Sådan skulle Hitler have vundet krigen 4.73/5 (15)

Han har afsløret sandheden om medicinalindustrien og COVID-19 epidemien. Nu knækker mandagstræneren Jørgen koden til, hvordan Hitler skulle have vundet Anden Verdenskrig.

Jørgen har travlt. Meget travlt. Fra sin sofa har han i to måneder knust corona-krisens tal og analyseret scenarier i døgndrift. Gentagne gange har han påvist, at alle myndigheder overalt i verden tager fejl på alle parametre.

På dagen for budskabet om Danmarks befrielse, og i anledning af 75-året for afslutningen af Anden Verdenskrig har Satyren bedt ham analysere, hvordan Hitler og Nazi-Tyskland kunne have vundet krigen.

Den grønne kurve

Jørgen betegner sig selv som en kapacitet blandt sofaforskere.

– Nu er jeg ikke nazist, men havde jeg rådgivet Hitler, havde vi allesammen talt tysk i dag, og Vladimir Putin havde været gadefejer i Neu Führerstadt (Moskva, red.), siger Jørgen om sig selv.

På blot 48 timer og med hjælp fra Wikipedia og Youtube har Jørgen knækket koden og præsenterer en på Reddit fagfællebedømt analyse af, hvad Hitler skulle have gjort.

Han viser et diagram med en stejl rød klokkekurve og en noget fladere grøn kurve.

– Det er virkelig simpelt. Den grønne kurve viser ønskescenariet, hvor Hitler holder sig inden for Tysklands militærstrategiske kapacitet, mens den røde viser virkelighedens skrækscenarie, hvor han brugte flere ressourcer, end Det Tredje Rige kunne mønstre, siger mandagstræneren Jørgen og slår fast:

– Havde Hitler holdt sig inden for den grønne kurve, havde han vundet.

Burde føre krig som mod Danmark

Han anerkender, at Hitler begyndte ganske godt, men ifølge Jørgen greb han invasionen af Sovjetunionen forkert an.

– Hvis Hitler havde gjort, som da han besatte Danmark, havde det været en badeferie på under 100 dage landets størrelse taget i betragtning. I stedet endte han i Østfrontens dybe morads, siger Jørgen og ryster på hovedet.

Til gengæld roser han Hitler for at erklære USA krig i december 1941.

– Det var en genistreg at erklære krig på et tidspunkt, hvor USA ikke kunne true Tyskland, lyder det fra mandagstræneren Jørgen.

Fatalt ikke at bruge Wikipedia

Hans analyser banker fast med syvtommersøm, at Hitlers største fejltagelse bestod i ikke at bruge de mange muligheder for efterretninger, der findes på internettet.

– Når ethvert barn i fjerde klasse med et par klik med musen kan finde nøjagtige angivelser af tid, sted og enheder i invasionen i Normandiet på Wikipedia, så chokerer det mig, at Hitler og den tyske hærledelse overså så vigtige kilder til militære efterretninger, siger mandagstræneren Jørgen.

Han afbryder interviewet og undskylder sig med, at han skal svare i en tråd på 4Chan om, hvorfor både Søren Brostrøm og Anders Tegnell er kyniske manipulatorer i Big Pharmas tjeneste.

Foto: Wallpaperflare.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Mandagshistorikeren Jørgen: Sådan skulle Hitler have vundet krigen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*