Museum for den hvide cis-mand åbner i USA 4.75/5 (16)

Museum of White Cis Men, et helt nyt museum dedikeret den hvide selvbevidste, heteronormative cis-mand, åbner i USA. Jeppe Kofod får hædersplads i Hall of Fame.

– Det er en livsform, som vil forsvinde inden for de næste få årtier. Det er derfor i sidste øjeblik, hvis vi skal bevare den hvide heteronormative mands kulturhistorie, siger historiker Scott Dork og byder velkommen i Museum of White Cis Men. Det åbner i næste uge i byen i Cisville, Kentucky.

Han er direktør i museumskonsulentvirksomheden White Incel Museum Partners, forkortet WIMP, som har konceptudviklet og indrettet det 100 millioner dollars dyre museum.

Scott Dork understreger behovet for at formidle den cis-kønnede mands kulturhistorie i en tiltagende feminiseret verden, hvor heteronormative mænd diskrimineres dagligt og får deres grænser overskredet af krænkelsesparate feminister og transpersoner, som approprierer deres køn.

Fællesskabsorienterede cis-mænd

Museet bliver et topmoderne museum med leg og læring for drenge, som lærer at mansplaine, og der er hands on aktiviteter i museets “Grab Them by the Pussy Room”.

Scott Dork har arbejdet på højtryk med at få basisudstillingerne klar. De bygges op om en række temaer, der tilsammen belyser den samfundsengagerede heteronormative hvide mands hverdag.

– Vi skal fortælle om den følsomme hvide mand, som på arbejdspladsen og i nattelivet viser kvinder, at de er begærede. Vi vil vise den fællesskabsorienterede bløde cis-mand, der slapper af med barbecue i baghaven, fodbold, dåseøl og fisketure, når han ikke er på sociale medier for at debattere identitetspolitik og rådgive feminister, siger Scott Dork og tilføjer:

– Men vi skal også berøre de dystre sider af den hvide mands liv. Det er ensomme incels, som mig selv, der systematisk udsættes for strukturel seksuel afvisning af selvretfærdige, mandehadende, (forkortet af red.) kvinder.

Jeppe Kofod i Hall of Fame

Museum of White Mens mål er ifølge Scott Dork at hylde især de hvide mænds betydning i politik og deres mangfoldige bidrag til at skabe en bedre verden.

Forhenværende præsident Donald Trump får således sin helt egen fløj i museet.

Scott Dork viser stolt montren med de røde slips, som ekspræsidenten har doneret, mens han i museets udstilling for cis-revolutionære helte fremhæver en tatoveret voksfigur af en shaman bærende en stor bisonopsats på hovedet.

Han udpeger The Great Twitter Wall. Her kan museumsgæsterne læse udvalgte tweets fra nettets Cis-forkæmpere og kommentere trending twitter hashtags.

Da Scott Dork hører, at Satyren er et dansk nyhedsmedie, lyser han op.

– Jeg har reserveret en plads til Danmarks udenrigsminister Jeppe Kofod i museets Hall of Fame. Han får selskab af Harvey Weinstein, som er mit egen store forbillede.

Scott Dork afslører uden for citat, at hans store helt i virkeligheden er Bill Cosby, men han er af naturlige årsager udelukket fra museets hall of fame.

Foto: CJS*64, Flickr.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Museum for den hvide cis-mand åbner i USA"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*