VILDT! Mars Perseverance finder Sfinksens næse på Mars 5/5 (15)

Sfinksens næse er under mystiske omstændigheder endt på Mars. Glyptotekets phallos- og nasotek bekræfter næsens identitet.

Et arkæologisk mysterium er løst. Efter at have været forsvundet i århundreder er Spinksen i Gizas næse dukket op, hvor alle mindst ventede det. NASA har over for Satyren bekræftet, at sonden Mars Perseverance for kort tid siden stødte ind i næsen i Jezero-krateret på Mars.

Førsterobotfjernchauffør Walter Snout fra NASA forklarer til Satyren, at han og hans team havde sat marsbilen på autopilot for at hente kaffe og donuts i kantinen. Undervejs tilbage modtog de en alarm fra  Mars Perseverance.

–  I et kort øjeblik frygtede vi, at vi havde smadret for nogle hundrede milliarder hard ware, men heldigvis var den blot stødt ind i en klippe og holdt stille som en småforvirret robotplæneklipper, siger Walter Snout.

Han fortæller, at de satte bilen i back gear, og måbende så de, hvordan det, de mente var en klippe, i virkeligheden var en gigantisk næse. Først troede de ikke deres egne øjne. Så kiggede de igen. Klippen lignede stadig en næse.

– Vi tog alle en narkotest. Det er normal NASA-procedure ved den slags anomalier. Vi var alle rene som en nypudret barnenumse, men vi så stadig en gigantisk tud for vores øjne, siger han.

Glyptoteket bekræfter næsens identitet

Walter Snout og hans team var af FBI blevet bedt om at holde øje med usædvanlige ting, såsom fagforeningslederen Jimmy Hoffa og Donald Trumps selvangivelser. Men ingen havde forberedt dem på en afhugget næse.

Han slog derfor alarm til National Observatory of Suspected Extraterrestrials (NOSE), som håndterer alien encounters. De konstaterede hurtigt, at det kunne handle om en ulovligt udført kulturgenstand.

Via UNESCO endte sagen på Glyptotekets phallos- og nasotek. Her arbejder arkæologer og kunsthistorikere utrætteligt på at parre løse statuedele med deres ophavsstatue over hele verden.

Hilde Günther, som leder phallos- og nasoteket forklarer, at de er lidt en kombination på Monuments Men og sokke-parrere.

Hun oplyser, at Glyptotekets eksperter via nogle avancerede modelleringsprogrammer kan bekræfte, at næsen oprindeligt har siddet på Sfinksen i Egypten.

Skudt til Mars af kanon

Hvordan den er endt på en anden planet næsten 56 millioner kilometer fra jorden, er hende en gåde.

– Jeg afviser ikke, at det kan være souvenirjægere fra Mars. Hvem har ikke nuppet en lille ting med fra sit besøg i Pompeji, siger Hilde Günther og fremfører endnu en teori.

– Ifølge en myte skød Napoleon næsen af Sfinksen med kanoner. Derfor foretager vi sammen med det amerikanske forsvar nogle ballistiske beregninger. De skal vise, om det er muligt at sende en tonstung næse til Mars med skud fra en kanon.

Mashup: Den Magelige Magister.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "VILDT! Mars Perseverance finder Sfinksens næse på Mars"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*