Vikinger angriber Rusland: Vi tager det tilbage som er vores 4.96/5 (24)

Inspireret af Vladimir Putin har svenske vikinger angrebet Rusland. Planen er at generobre alle vikingeområder og sikre Kyivriget.

Rusland brænder. Den russiske hær er på vild flugt. Fra Sortehavet til Østersøen trænger svenske vikinger frem ad Ruslands floder og befrier skandinavisk territorie fra russiske besættere.

Ifølge Satyrens kilder er byerne Staraja Ladoga og Novgorod allerede faldet i vikingernes hænder, mens andre er tæt på at overgive sig. Samtidig er en større væringertyrke trængt op ad Volga fra Sortehavet med støtte fra Konstantinopel. Den russiske hær flygter i vild panik, og flere taktiske bataljonsgrupper er blevet udslettet.

Satyren har på det sociale medie Runestick set billeder, der viser, hvordan vikinger trækker erobrede russiske kampvogne væk eller stikker dem i brand med græsk ild, som Kejseren i Konstantinopel har forsynet dem med.

Vikinger sikrer stabilitet

Over for satyren afviser Ruslands udenrigsminister Sergej Lavrov, at vikinger har invaderet Rusland.

–  Hverken jeg eller Moderlandets heltemodige væbnede styrker har set nogen vikinger. Det er led og lumpen homo-nazi-jøde-røvhuls propaganda, siger han og afbryder interviewet med en bemærkning om, at han skal evakuere sin datja ved Sortehavet.

Satyren har talt med ekspert i russisk-skandinaviske forhold Ahmad Ibn Fadlan. Han er sikker på, at der er en vikingeinvasion i gang.

– Min erfaring er den, at når først russerne har benægtet et udsagn, så kan vi stole fuldt og fast på, at det er sandt. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at skandinaviske krigere lige nu løber Rusland over ende, siger Ibn Fadlan og giver sin vurdering af konsekvenserne:

– Vikingerne vil bringe stabilitet til regionen. Godt nok er de en samling vantro, brutale og skidne barbarer, men de er trods alt langt mere civiliserede end Vladimir Putin og hans uhyrer, siger han.

Genetablerer Ruriks herredømme

Det er lykkedes Satyren at få en kommentar fra lederen af den skandinaviske ekspeditionsstyrke Kong Helge Sverkersson. Han vil ikke betegne det som en invasion. Han kalder det et specialtogt, som skal genetablere kontrollen over de svenske Rus-vikingers besiddelser i øst samt sikre Kyivriget.

Kongen fortæller, at det er Putin selv, som har inspireret ham til felttoget.

– Putin sammenligner sig selv med Zar Peter den Store, når han tager land, der i hans øjne er Ruslands. Det således naturligt, at jeg sammenligner mig med Rurik af Novgorod og tager det tilbage, der rettelig tilhører os, siger Helge Sverkersson.

Han forventer, at Rusland kapitulerer i løbet af nogle få dage.

Illustration: Mester Ictum.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Vikinger angriber Rusland: Vi tager det tilbage som er vores"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*