Adolf Hitler raser: Adskil værk og kunstner 4.62/5 (13)

En skuffet Adolf Hitler raser over, at hans person forhindrer salg af værker og står i vejen for en anerkendelse af Føreren som kunstner. Han forlanger nu Anden Verdenskrig anerkendt som konceptkunstværk.

– Det er en skandale og en historisk forbrydelse mod den kunstnerisk største og æstetisk mest rene leder, det tyske folk nogensinde har tjent og lidt under.

Så klar er dommen fra Tysklands forhenværende rigskansler og fører Adolf Hitler, efter at det ikke lykkedes for et tysk auktionshus at sælge fem af Førerens værker på en nyligt afholdt auktion.

Fra sin særligt indrettede plads i Helvede for diktatorer med fejlslagne kunstneriske karrierer havde Føreren set frem til endelig at blive anerkendt som den geniale kunstner, han mener han er.

Føreren er desuden såret over, at en notorisk alkoholiker som Winston Churchill nyder større bevågenhed som kunstner til trods for et åbenlyst ringere talent

– At mine rolige pasticher af alpelandskaber og landsbyidyl ikke kan anerkendes og sælges, skyldes alene undermenneskelig nidkærhed og en politisk korrekt fornægtelse af mit geni, fordi ingen længere tør adskille værk og kunstner, raser Adolf Hitler og fortsætter:

– Jeg gengiver verden som den ser ud og slet ikke vanartet, som nutidens degenererede kunstnere ynder at gøre det, og for det kræver jeg respekt og anerkendelse.

Føreren er desuden såret over, at en notorisk alkoholiker som Winston Churchill nyder større bevågenhed som kunstner til trods for et åbenlyst ringere talent.

Træt af Saddams digte

Adolf Hitler er blot den seneste af en lang række kunstnere, som oplever, at deres handlinger står i vejen for deres kunst. Han finder det krænkende, at hans karriere som politiker overskygger hans kunst.

Anden Verdenskrig var min største frembringelse. Det er et mesterværk inden for konceptkunst, som ikke en gang Kristian von Hornslet kan matche, og det skal for evigt stå som hovedværket inden for Gewalttismen og Adolfismen

For Adolf Hitler er påskønnelsen afgørende, da hverken hans forældre eller kontubernalerne i Helvede er gavmilde med ros. Det bidrager til Førerens følelse af mindreværd.

– Saddam Hussein og Mao Zedong battler konstant hinanden på deres digte, mens Kim Jong-il diverterer med sine operakompositioner på et ustemt flygel. Det er ikke til at bære, at mine malerier ikke aftvinger samme beundring, forklarer Hitler med bævende stemme.

Verdenskrig er gesamtkunstwerk

Han har udtænkt en masterplan for et kommende verdensgennembrud. Han vil have Anden Verdenskrig anerkendt som et gesamtkunstwerk og verdens største kunstinstallation. Ved at anerkende krigen som et politisk konceptkunstværk, må kritikerne, i følge Føreren, bøje sig.

– Anden Verdenskrig var min største frembringelse. Det er et mesterværk inden for konceptkunst, som ikke en gang Kristian von Hornsleth kunne udtænke, og det skal for evigt stå som hovedværket inden for Gewaltismen og Adolfismen, som er helt nye kunstretninger, jeg agter at grundlægge, skriger Adolf Hitler.

Han agter at benytte ventetiden med at beskrive sin vej til kunstnerisk anerkendelse i bogen ” Mein Kampf für Anerkennung”.

Illustration: Et usælgeligt maleri af en meget skuffet kunstner.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Adolf Hitler raser: Adskil værk og kunstner"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*