Spædbarn fra Betlehem erklæret uønsket i Danmark 4.55/5 (22)

Et lille drengebarn og hans forældre er de seneste i rækken af uønskede flygtninge i Danmark. På trods af personlig forfølgelse kan den lille dreng ikke få asyl i Danmark.

Han blev født under kummerlige forhold i en stald i Judæa. Så blev han udråbt til jødernes konge og verdens frelser. Det behagede ikke den jødiske Kong Herodes, som indledte et regulært drab på alle nyfødte drengebørn, også kendt som Betlehemsmassakren.

Med nød og næppe undslap forældrene med deres nyfødte søn. Ridende på et æsel flygtede de over hals og hoved, indtil de nåede den danske grænse, hvor de blev fundet stærkt forkomne hængende fast i vildsvinehegnet lidt vest for Frøslev.

Barmhjertige mennesker redede familien og gav dem husly, indtil de kunne søge om asyl.

Barnet kan have svinepest

Men den lille familie blev afvist. Det skyldes en række forskellige forhold, herunder frygt for afrikansk svinepest, oplyser Udlændingestyrelsen til Satyren.

– De har beviseligt opholdt sig i en stald og kan bære afrikansk svinepest med sig til Danmark. Derfor kan vi på ingen måde lukke dem ind i landet, med mindre vi sender ham og forældrene i karantæne på Lindholm, men Folketinget har jo besluttet, at Lindholm ikke må bruges, siger kontorchef i udlændingestyrelsen Annika Mordor.

Forholdt det faktum, at der ingen svin findes i jødiske stalde, svarer Annika Mordor, at en stald er en stald, og det kan der ikke dispenseres fra.

Barnets forældre menes også at være tilhængere af terrororganisationen Judæisk Stat. Der er tale om mennesker, som ifølge Udlændingestyrelsen tydeligvis er aktive i kampen mod det romerske styre i provinsen Palæstina og i opposition til den lokale Kong Herodes’ styre.

– Det, at de er forfulgt, viser med al tydelighed, at de er radikaliserede, religiøse fanatikere, og derfor udvises de administrativt, siger Annika Mordor.

Æsel får asyl

Heller ikke spædbarnet kan få ophold, da det ikke kan udelukkes, at drengen allerede er stærkt radikaliseret. Han er kommet med mistænkelige og potentielt farlige udtalelser som ”Gyygy pmmm brrr gaaaggga slymmprf”.

– Det lyder måske som uskyldige pludrelyde, men det kan meget vel være opfordringer til terror, og tænk på hvilke skader, der kan ske, og hvor stor utryghed det medfører, hvis han slippes løs i en dansk vuggestue, siger Annika Mordor.

Hun tilføjer, at børn radikaliseret så tidligt i livet kan udvikle sig til hvad som helst. Mange kaster sig op som profeter, andre hævder, at de er Guds søn og nogle få lykkes det at grundlægge en ny religion.

Den lille familie udvises nu til Palæstina og skal være udrejst senest den 24. december. De må gå hele vejen tilbage til Judæa, da deres æsel har fået asyl i Knuthenborg Safaripark.

Illustration: Myriam Zilles, Pixabay.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Spædbarn fra Betlehem erklæret uønsket i Danmark"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*