Kinesisk rumsonde opdager Atlantis på Månens bagside 4.75/5 (12)

Kinas rumagentur bekræfter fundet af Atlantis på Månens mørke side. Kinas præsident har modtaget en hilsen fra Atlantis’ leder, Elvis Presley. Nu planlægges bemandet mission.

Månehistorien skal skrives om. De første billeder sendt fra den kinesiske rumsonde Chang’e 4, der forleden landede på Månen, afslører, at drabantens bagside langt fra er død og mørk.

Nu bekræfter det kinesiske rumagentur, at sonden har sendt billeder hjem til jorden, der viser det sagnomspundne og gådefulde kontinent Atlantis. Det har videnskabsfolk og eventyrere søgt siden oldtiden.

– I stedet for en gold og livløs stenørken afslørede de første optagelser hvide sandstrande, bølgende palmer, vidstrakte skove og olivenlunde. De viste pyramider, stensætninger i lange rækker, crop circles, søjlebyggede templer, akvædukter, broer og byer bygget af tegl og marmor, fortæller missionens leder Hēi Yuèliàng.

Gennem de noget benovede Atlantis-bønder fik vi etableret kontakt til kontinentets leder Elvis Presley

Hun forklarer videre, at Chang’e 4 var landet i en hirsemark. Den forstyrrede i landingen en hjord græssende enhjørninger, som i deres flugt nær havde væltet den. Postyret tiltrak en del opmærksomhed, og sonden blev opdaget af nogle bønder. De troede, at en grif havde været på jagt efter deres enhjørninger.

Frygtede at finde nazi-base

Hēi Yuèliàng indrømmer, at det kommer som noget af en overraskelse for teamet bag projektet.

– Naturligvis forventede vi, at Månens ukendte bagside var anderledes end forsiden. Vi frygtede også lidt, at den husede en hemmelig base fyldt med imperialistiske nazister, men at vi skulle støde på Atlantis, havde vi ikke i vores vildeste fantasi drømt om, siger Hēi Yuèliàng.

Hun er temmelig sikker på, at der vitterlig er tale om det tabte kontinent.

Vi har etableret kontakt til en række prominente ledere på Månen herunder Atlantis’ hofkronikkør, som hedder Erich von Däniken, og Atlantis’ religiøse overhoved, der kalder sig Da Lej La Ma

– Gennem de noget benovede Atlantis-bønder fik vi etableret kontakt til kontinentets leder Elvis Presley, som fra sin residens i JFK-palæet bekræftede det. Via kameraet på Chang’e 4 har han sendt videohilsner til det kinesiske folk og alle mennesker på planeten Jorden.

Hvad ordene i denne hilsen betyder præcist er en smule uklart. Kinesiske translatører stadig arbejder stadig på at oversætte ordene: ” Blu muun ju sav mi stan ding a lån, wid ouvt æ lov åf mi åvn”.

Hofkronikør hedder Erich von Däniken

I en tre timer lang  TV-transmitteret tale på en ekstraordinær partikongres betegnede den kinesiske præsident Xi Jinping opdagelsen som et lille spjæt for en sonde, men som det store spring fremad for Kina. Derefter rakte han ud til verden i en direkte opfordring til FN’s særlige rumfartskommissær, sydkoreaneren Dark Kim Moon, om samarbejde om en bemandet ekspedition, der skal indlede en årtusind lang fredelig og frugtbar sameksistens med Atlantis.

Ifølge Hēi Yuèliàng er forberedelserne til den første bemandede rejse til Atlantis allerede gået i gang.

– Vi har etableret kontakt til en række prominente ledere i Atlantis, herunder hofkronikkør Erich von Däniken, og Atlantis’ religiøse overhoved, der kalder sig Da Lej La Ma. Sammen med repræsentanter for Partiet skal de aftale omstændighederne for et historisk møde på Månen.

Det forventes ikke, at de kinesiske planer om en  bemandet ekspedition til Månens bagside får indvirkning på verdens fyrværkeripriser.

Illustraiton: Pixabay.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Kinesisk rumsonde opdager Atlantis på Månens bagside"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*