Søren Pind udnævnt til direktør for Colosseum 4.83/5 (12)

Kejser Titus har udnævnt Søren Pind til direktør for Colosseum i Rom. Pind vil arrangere det endelige opgør mellem Lars Løkke og Kristian Jensen i arenaen.

Det glippede for Søren Pind at blive direktør for Det Kongelige teater, men nu er han klar til en international topstilling. Den 1. juli tiltræder han jobbet som direktør og kunstnerisk leder af Romerrigets største amfiteater, Colosseum i det centrale Rom.

Han får dermed ansvaret for den ekstravagante indvielse af Kejser Titus’ prestigebyggeri, som kan rumme 50.000 blodtørstige tilskuere.

Sang Aznavour til samtalen

Sekretær for ansættelsesudvalget Publius Virga Longus udtaler til Satyren, at Kejser Titus var behørigt imponeret af Søren Pinds curriculum vitae. Han beretter endvidere, hvordan Søren Pind til jobsamtalen blæste alle omkuld ved at divertere kejseren og udvalgets senatorer med et potpourri over Charles Aznavours største hits on location i Colosseums arena.

– Med sin eminent elegiske fremførelse af ”She” formåede Søren Pind at hidse løverne væsentlig mere op end Kejser Nero nogensinde præsterede med sin røst og lyre. Rædslen stod malet i de til jobsamtalen indfangede kristnes øjne, siger Publius Virga Longus.

Han tilføjer, at Søren Pind nok ikke får lov til at synge under forestillingerne.

– Jeg frygter, at de dømte frivilligt kaster sig i kløerne på rovdyrene, hvis Søren Pind synger igen. Forestillingen er slut, inden tilskuerne har indtaget den første honningristede lærketunge.

Søren Pind ser frem til at lede verdens største amfiteater. Han mener selv, at han er den rette mand til at arrangere blodige gladiatorkampe og rovdyrkampe.

– Jeg har mange års erfaring fra partiet Venstre, forskellige regeringer og det danske folketing. Jeg kender alt til blodige massakrer, og jeg har set mange gode mænd blive kastet for løverne i dansk politik. Det, vi udsætter de optrædende for i Colosseum, er langt mere nådigt end dansk politik, siger Søren Pind.

Hjort i kamp mod løve

Den planlagte åbningsforestilling, som skal vare 100 dage, vil Søren Pind ikke gå i detaljer med. Han vil dog gerne afsløre, at han lader sin konkurrent til stillingen som direktør til Det Kongelige Teater Kasper Holten instruere forestillingen.

Derudover har Pind planer om at udvikle dyrekampene og bringe flere arter i spil. Han tror publikum vil synes om en kamp på liv og død mellem fem løver og en hjort.

– De vil få sig en overraskelse. Den hjort, jeg har været i nærkamp med er nederdrægtigt sejlivet og så usædvanligt aggressiv, at udfaldet ikke er givet på forhånd, siger Søren Pind.

Han drømmer desuden om at lade Inger Støjberg optræde og arrangere det endegyldige opgør mellem Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen i Colosseums sand.

– Mit liv vil peake ligesom dengang, jeg mødte Ronald Reagan, lyder det fra Colosseums nye direktør.

Illustration: Mester Ictum.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Søren Pind udnævnt til direktør for Colosseum"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*