Gud har givet Helligånden en påtale 4.81/5 (27)

I forsøget på at lukke en sag om et påstået overgreb på en ung kvinde har Gud valgt at give Helligånden en påtale.

– Jeg har givet Helligånden en påtale, og den er taget til efterretning. Jeg har stadig tillid til Helligånden, som fortsat kan bestride en fremtrædende post såvel i Himmelen som i evangelierne. Derudover har jeg ikke mere at sige i den sag, som jeg anser for afsluttet.

Sådan lyder ordene fra en kortfattet Gud, da Satyren spørger til en række vedholdende rygter på sociale medier om krænkende adfærd af Helligånden.

Hvad sagen handler om vil Gud ikke fortælle, da der er tale om en personsag, men Satyren erfarer, at det drejer sig om en 2000 år gammel sag, hvor Helligånden skulle have gjort en kvinde gravid.

Besvangret af skygge

Satyren har talt med kvinden, som vi har valgt at kalde Jytte. Det er ikke hendes rigtige navn, men hun ønsker at være anonym, og redaktionen kender hendes fulde identitet.

Jytte fortæller, at hun en dag blev opsøgt af en mand ved navn Gabriel. En af hans venner var lun på hende, og han fortalte, at hun skulle være mor til hans søn.

– Den slags billige scorebemærkninger hører vi kvinder jo dagligt. Jeg slog det hen, men så en nat fornemmede jeg en skygge fare hen over mig, og få dage senere opdagede jeg, at jeg var gravid, fortæller Jytte.

Først langt senere gik det op for hende, at Helligånden havde set sit snit til at besvangre hende, mens hun sov. Jytte har dog forlængst tilgivet Helligånden. Nu vil hun gerne videre med sit liv, sin mand Josef og sin søn, som hun fornemmer er sendt af Gud.

Det skete for 2000 år siden

Det er dog så som så med tilgivelsen alle steder fra. Ateistisk Selskabs formand raser. Han beskylder Helligånden for voldtægt af en mindreårig, og har anmeldt Helligånden til politiet, som har afvist sagen med begrundelsen, at den er forældet.

Andre er dog mere overbærende. Satyren har talt med grækernes øverste gud Zeus. Han forsvarer Helligånden.

– Hold nu op. Det skete for 2000 år siden. Helligånden har ikke begået noget strafbart efter datidens normer, men nu skal det åbenbart måles med nutidens politisk korrekte sexismemålestok, siger Zeus og ryster på hovedet.

Pålidelige kilder oplyser, at Gud har indkaldt ledelsen til et møde om sagen, senere i dag i Den Sorte Diamant.

OPDATERING: Det er kommet frem, at der foreligger en personalesag på Helligånden i Himmelens HR-afdeling.

Foto: Pikist.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Gud har givet Helligånden en påtale"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*