Historikere konkluderer: Donald Trump blev snydt for valgsejren 4.44/5 (25)

Donald Trump var udsat for massiv stemmefusk ved præsidentvalget i 2020. Det vækker håb om, at USA genforenes og muren til United States of Trump rives ned.

Donald Trump havde ret, da han hævdede, at han fik stjålet sin anden præsidentperiode på grund af massiv stemmefusk. Donald Trump talte sandt, da han påstod, at hans sejr var den største nogensinde ved et præsidentvalg i USA.

Det fastslår en undersøgelseskommission, som i mere end 30 år har kulegravet præsidentvalget i 2020 og begivenhederne, der fulgte. Den blev oprindelig nedsat af USA’s første kvindelige præsident Kim Kardashian efter den store deling af USA.

Efter ordrer fra korrupte kongresmedlemmer og guvernører var alle dokumenter fra valget makuleret, smuglet ud af FN og skjult i en bunker i Rusland, men efter Ruslands opløsning fik kommissionen adgang til materialet.

Leder af kommissionen er Elisabeth Drivel, som er professor i historie ved Bluffington Universitetet i New Jersey (tidligere Princeton, red.). Hun er meget tydelig i sin konklusion.

– Vi har gennemgået alle påstande og beviser i de retssager, som Donald Trump anlagde efter valget, og de taler deres entydige sprog: Trump var vinderen. Biden var taberen, siger Elisabeth Drivel.

Trump fik 800 millioner stemmer

Undersøgelsen konkluderer, at der i alle stater var vælgere, som stemte på Biden flere tusind gange. Kommissionen har fundet bevis på, at samtlige postbude frasorterede brevstemmer på Donald Trump. Valgtilforordnede svindlede med vælgernes krydser, da valgstederne lukkede, og de fortsatte med at tælle demokratiske stemmer under hele Bidens præsidentperiode.

– Vores konklusion er tydelig: Trump vandt samtlige stater. Flere end 800 millioner stemte på ham, mens kun Joe Biden selv, hans familie og nogle få centrale Demokrater stemte på Biden, som fik under 100 stemmer, siger Elsabeth Drivel.

Kommissionen anbefaler, at Donald Trump posthumt tildeles titlen som USA’s præsident nummer 45B, mens Joe Biden posthumt fratages titlen som den 46.præsident. Det bør ske, selv om Donald Trump blev dræbt af en vildfaren golfkugle på Trumps golf resort i Palm Beach Florida samme dag, som Joe Bidens indsættelse og dermed ikke havde været i live til fysisk at beklæde embedet.

Det Orange Hus åbner for genforening

Det er endnu uvist, hvordan USA’s præsident Max Rockatansky reagerer på kommissionens konklusioner.

Han har tidligere udtalt, at han vil følge kommissionens anbefalinger, hvis de kan danne grundlag for en fysisk genforening USA.

Donald Trump III, der er præsident i United States of Trump, udtaler sig i et kort kommunike udsendt af Det Orange Hus i Trump City i staten West Great Trumponia.

–  Covfefe! udtaler Donald Trump III.

Meddelelsen fra Det Orange Hus giver verden håb om, at muren, som USA har bygget til United States of Trump, kan fjernes og USA genforenes.

Foto: Gage Skidmore.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Historikere konkluderer: Donald Trump blev snydt for valgsejren"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*