Sovjetisk teenager forsøgt myrdet af cyborg fra fremtiden 4.83/5 (18)

En fjortenårig skoledreng fra Leningrad er forsøgt myrdet af en cyborg dræbermaskine. KGB oplyser, den er sendt fra fremtiden for at redde verden.

En kun fjortenårig skoledreng blev i går forsøgt myrdet på åben gade i Leningrad af, hvad der viser sig at være en avanceret, højteknologisk cyborg.

Det skriver Satyrens sovjetiske søsterorgan Pravda.

Ifølge Pravda angreb robotten helt umotiveret den spinkle fjortenårige dreng, Vladimir Putin, mens han stod i kø foran en tegneseriekiosk i Kiyevskaya.

Vidner beretter, hvorledes en muskuløs cyborg på motorcykel standsede op, trak en pump gun og begyndte at skyde mod drengen, som forsøgte at flygte. Efter en kort og intens jagt lykkedes det robotten at trænge sit offer op i et hjørne.

Drengen undslap med nød og næppe den visse død. Idet cyborgen ville brække nakken på ham, fik den en fejlfunktion og gik i stå. Inden den lukkede ned, nåede den at sige ” Я вернусь” (Jeg vender tilbage, red.) med tyk østrigsk accent.

Rene underbukser

Satyren har talt med drengens mor Maria Ivanovna Putina. Hun fortæller at hendes Vladimir har det godt, men er påvirket af situationen.

– Lille Vladimir har det efter omstændighederne fint. Han har fået rene underbukser på og sin livret til aftensmad, men jeg frygter for, at min lille rødbede begynder at tisse i sengen igen, efter det her, siger Maria Ivanovna Putina med bekymring i stemmen.

Hun forstår ikke, hvorfor nogen vil dræbe hendes søde lille øjesten.

– Vladimir er en god dreng, som Partiet og Moderlandet kan være stolt af. Han har aldrig forbrudt sig mod nogen, bortset fra dengang han invaderede pigernes omklædningsrum, og da han annekterede store dele af sidekammeraten Boris’ halvdel af skolebordet, men det berettiger da ikke til at slå mit lille pus ihjel, siger Maria Ivanovna Putina.

Sendt fra fremtiden

Satyrens kilde i KGB generaloberst Vasilij Kakkerlakhov siger til Satyren, at imperialister, nazister, terrorister, narkomaner (forkortet af red.) forsøgte at likvidere en uskyldig russisk dreng.

Generalobersten oplyser, at der er tale om en ukendt våbentype, en cyborg type T-800 fremstillet af en tophemmelig udenlandsk og KGB ukendt våbenproducent ved navn Skynet.

Ifølge Kakkerlakhov har robotten forklaret, at den er sendt fra fremtiden for at forhindre verdens undergang. Det lykkedes nemlig teknikerne ved hjælp af startbatteriet til generaloberstens Zil limousine at genoplive cyborgen for en kort stund.

– Cyborgen fortalte, at den i efteråret 2022 blev programmeret og sendt tilbage i tiden for at fjerne en stor trussel mod menneskeheden. Derefter gik robotten død med ordene: ” увидимся, мудак” (på gensyn, røvhul red.), siger Vasilij Kakkerlakhov og forsøger at virke overbevisende.

Den nyhed beroliger Vladimir Putins mor. Hun ånder lettet op.

– Det er altså en fejl. Imperialistene har simpelthen fejlprogrammeret robotten til at dræbe min søde lille Vladimir, lyder det fra en glad Maria Ivanovna Putina.

Hun har nu meldt sin søn ind i en judoklub, så han kan lære selvforsvar.

Ukendt fotograf.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Sovjetisk teenager forsøgt myrdet af cyborg fra fremtiden"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*