International domstol i Haag anklager Gud for mord på uskyldige 4.76/5 (17)

Han dræbte både uskyldige mænd, kvinder og spædbørn for at statuere et eksempel, lyder anklagen mod hebræernes gud. Nu retsforfølges Gud i Haag.

– En lang række uskyldige blev slået ihjel i et vanvittigt forsøg på ved hjælp af frygt at statuere et moralsk-religiøst eksempel. Det var massemord og en forbrydelse mod menneskeheden.

Sådan siger anklager Ibrahim Johannessen til Satyren, efter det er kommet frem, at Den Internationale Straffedomstol i Haag for første gang har besluttet sig for at retsforfølge en guddom for forbrydelser mod menneskeheden.

Det er den kendte massakre på indbyggerne i Sodoma og Gomorra, der udløser anklagerne. Begge byer blev ødelagt i en regn af ild og svovl, angiveligt fordi nogle indbyggere i byen Sodoma i en brandert gik over stregen og råbende krævede sex med to gæster hos bonden Lot og hans datter.

– Det er ikke særligt guddommeligt at gennemføre en kollektiv afstraffelse af to hele bysamfund, fordi nogle enkelte mænd i Sodoma ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt, siger han.

Som atombomber mod Randers

Ibrahim Johannesen fastslår, at der er tale om en voldsom overreaktion, der i sig selv er en forbrydelse mod menneskeligheden. 

– Fulderikker har vi politiet til at håndtere. Det er klart, at drukkenboltene forbrød sig mod den offentlige orden og var ubehagelige. Men vi har jo alle været unge, fulde og fjollede engang. Det retfærdiggør ikke til et folkemord på flere hundrede mennesker, siger han, og sammenligner hændelsen med en tænkt situation, hvor både byerne Skive og Randers udslettes af en atombombedetonation efter pågribelsen af en lommetyv i Randers.

– Hvor man af flere grunde måske kan forstå det med Randers, så virker udslettelsen af Skive helt umotiveret, uddyber Ibrahim Johannesen.

Det anslås at mindst et par hundrede mennesker omkom i massakren i Sodoma og Gomorra, heraf adskillige spædbørn, der næppe kan siges at være skyldige i nogen forbrydelse.

Sit eget punkt i anklageskriftet

Et enkelt drab har fået sit eget punkt i anklageskriftet mod Gud. Det er drabet på Lots kone Edith. Hun blev dræbt under familiens flugt fra byens ødelæggelse, da hun i forfærdelse vendte sig om for at se, hvad der skete med familiens hjem. Da hun gjorde det, forvandlede Gud hende til en saltstøtte.

Ibrahim Johannesen oplyser til Satyren, at en række andre hændelser i Biblen nu undersøges nærmere for overgreb mod uskyldige civile.

– Der er ingen forældelsesfrist for drab. Vi er nødt til at komme til bunds i disse hændelser, så vi kan fastslå, om der er basis for at lade retfærdigheden ske fyldest, siger han.

Satyren har uden held forsøgt at få en kommentar til sagen fra Guds advokat på Jorden, Pontifex maximus, Frans.

Illustration: John Martin.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "International domstol i Haag anklager Gud for mord på uskyldige"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*