Tidsrejseturister klager over dårlige ferieoplevelser 4.88/5 (16)

Klager fra utilfredse kunder hagler ned over tidsrejsebureauet History Time Travel. Selskabet undskylder de mange dårlige oplevelser og kalder det børnesygdomme.

Siden årsskiftet har History Time Travel som de første i verden solgt tidsrejser til oplevelseshungrende turister, der savner nye rejsemål. Men tidsrejserne har langt fra levet op til kundernes forventninger.

Derfor er tidsrejsebureauet endt i en regulær shitstorm.

”Vi skulle se pyramiderne, men vi ankom før de var opført”, skriver en vred kunde på Facebook. En anden raser: ”Krydstogt i det Græske Øhav, min bare! Vi skulle selv ro galejen og fik lænke om foden!” Mens en tredje skuffet tidsturist skriver: ”Mayaerne døde som fluer omkring os på vores trackingtur i præcolumbiansk Mexico, blot fordi jeg var forkølet”.

Visa ubrugeligt i Romerriget

Inden DR’s forbrugerprogram, Kontant, vågner op til dåd, kaster Satyren sig over sagen og taler med de utilfredse kunder.

En af dem er Familien Bergmann fra Kalundborg. De troede de skulle på en sjov familieferie i kejsertidens Rom, men turen endte som en stor fiasko.

Vi havde på forhånd købt billetter til en cirkusforestilling, og børnene glædede sig til at se klovne, men i stedet oplevede vi vilde løver, der  flåede jøder og kristne i småstykker

– Ingen havde fortalt os, at vi hverken kunne benytte Euro eller Visa i det gamle Rom. Så der stod vi uden en sesterts på lommen og måtte låne af andre tidsturister, fortæller Ida Bergmann.

Hun tilføjer at det udviklede sig til en forfærdelig oplevelse:

– Vi havde på forhånd købt billetter til en cirkusforestilling, og børnene glædede sig til at se klovne, men i stedet oplevede vi vilde løver, der  flåede jøder og kristne i småstykker. Børnene lider stadig af mareridt. Tænk, at nogen holder stakkels vilde dyr i fangenskab for sådan noget. Det var virkelig hjerteskærende, siger Ida Bergmann.

All inclusive katastrofe i jernalderen

Også pensionisterne Børge og Jytte Jensen fra Hodde i Vestjylland er skuffede over deres all inclusive kroferie i jernalderen.

– Vi interesserer os meget for lokalhistorie, og da vi hørte, at der i jernalderesn lå en stor landsby præcis her i Hodde, hvor vi bor, så ville vi gerne besøge den, forklarer Børge Jensen.

De tidsrejsende kan ikke forvente moderne sanitære forhold i middelalderens Paris, og derfor er pest og kolera en risiko, man må vaccinere sig fra

Men oplevelsen indfriede langt fra deres forventninger.

– Vi sov på en briks i et fællesrum, hvor der stank af stald, fordi dyrene boende under samme tag. Kosten stod på bygvælling og sur øl, der var ingen frikadeller. Det regnede det meste af tiden, og der var ingen jævnaldrende at tale med, da de for længst var døde, siger Børge Jensen.

Næste gang parret vil opleve jernalderen, besøger de Hjemsted Oldtidspark, hvor forholdene er mere behagelige.

Direktør undskylder

Hos History Time Travel ærgrer direktør Stig Gäsling sig over kundernes klager og dårlige oplevelser, som skyldes begyndervanskeligheder.

– Jeg er naturligvis ked af, at kunderne ikke får den oplevelse de forventer. Vi har ikke været gode nok til at kommunikere ud til kunderne, at tidsrejser ikke kan sammenlignes med almindelige charterrejser. De tidsrejsende kan ikke forvente moderne sanitære forhold i middelalderens Paris, og derfor er pest og kolera en risiko, man må vaccinere sig fra, siger Stig Gäsling.

Han tilføjer, at History Time Travel, har tilbudt kunderne nye rejser, men de vælger at tage på nøjagtigt den samme rejse gang på gang.

– Vi arbejder på at kalibrere tidsmaskinens kvantekondensorer og begivenhedhorisontens algoritme, så kunderne har den dårlige oplevelse med i hukommelsen, når vi beemer dem tilbage til den dag, de bestilte rejsen, men det er ikke lykkedes endnu. Derfor vælger de altid den samme rejse igen, beklager Stig Gäsling.

Foto: Pixabay.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Tidsrejseturister klager over dårlige ferieoplevelser"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*