Historien jubler: Trump er færdig som præsident 4.33/5 (27)

Satyren har modtaget historiske reaktioner på Donald Trumps fald fra konger, kejsere og en ung tysk emigrant ved navn Friederich Trump.

Historien er i ekstase. Donald Trump ryger ud af Det Hvide Hus.

I Kina modtages nyheden om Joe Bidens sejr med glæde af Kejser Qin Shi Huang. Han er lettet over, at Donald Trump ikke blev genvalgt.

– Rotten i Det Hvide Hus er ude. Det er den bedste nyhed, der har ramt Riget i Midten i Rottens år. Den flagermus var godt givet ud, men det ærgrer mig da, at jeg byggede den store mur til ingen verdens nytte, siger Kejser Qin Shi Huang.

Storbritanniens konge George 3. ånder beroliget op ved tanken om, at det er slut med Donald Trump.

– Normalt er jeg fløjtende ligeglad med hvem, de skabede banditter i kolonierne vælger som præsident, men tanken om fire år mere med Trump gør mig sindssyg, siger George 3.

Uldbørs og sildemarkeder reagerer positivt

Satyren har også fået en kommentar fra Christoffer Columbus, der ikke har vist sig offentligt siden Trump blev præsident.

– Jeg har låst mig inde og skammet mig over, at jeg ikke blev hjemme, men absolut skulle finde søvejen til Indien og opdagede Amerika. Nu kan jeg igen møde verden med oprejst pande, siger en glad Columbus.

Markedet og børserne modtager ligeledes nyheden om Trumps fald positivt.

Uldbørsen i Antwerpen lukkede med en stigning på 10 procent pr. balle. SPQR-indekset over Romerrigets 20 største virksomheder steg XXII point, mens sildemarkedet i Skanør oplevede det bedste salg i fire år.

Glad tysk emigrant

Størst er begejstringen hos emigrant-rederiernes brancheforening. Den har oplevet massiv nedgang i omsætningen, mens Donald Trump har været præsident.

– Ingen ved deres fulde fem ville udvandre til Amerika, så længe Trump var præsident. Med Bidens sejr, er optimismen vendt tilbage, oplyser brancheforeningen i et telegram skrevet i morsekode.

Satyren har talt med Friederich Trump, en ung barber, som langt om længe nu tør udvandre fra Bayern til Amerikas Forenede Stater.

– Jeg er så lykkelig over, at den forkælede, uopdragne tyran er ude af Det Hvide Hus, og det nu igen er trygt at være immigrant i De Forenede Stater, siger Friederich Trump, som drømmer om at etablere sig  i hotelbranchen.

Foto: Greg Skidmore, Flickr.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Historien jubler: Trump er færdig som præsident"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*