VM i håndbold: Neandertaleren GRONK erstatter skadet Hans Lindberg 4.58/5 (12)

Landstræner Nikolaj Jacobsen erstatter en skadet Hans Lindberg med stortalentet, Neandertaleren GRONK, som er vild med, at han ligner Mikkel Hansen.

Med to indledende storsejre over henholdsvis Chile og Tunesien synes alt banet for et verdensmesterskab til det danske herrelandshold i håndbold.

Vejen til finalen ligner en let sag for de danske drenge, men der kan vente ubehagelige overraskelser på grund af spillerskader. I en rundspørge, som Satyren har gennemført blandt TV2’s godt 200 akkrediterede håndboldeksperter, er der stor enighed om, at Hans Lindbergs skade kan koste Danmark den endelige sejr.

Hvis GRONK bliver udvist, så bytter han bare trøje med Mikkel Hansen. Det er der ingen, som opdager

Landstræner Nikolaj Jacobsen tager situationen med ro. Han har fundet  erstatningen for den rutinerede højrefløj. Det er Neandertaleren GRONK, der til dagligt spiller for den tyske klub TSV Klein Feldhofer.

Med trods mange karantæner

Landstræneren betegner Neandertaleren GRONK som et af de største talenter, dansk håndbold har set siden Mikkel Hansen, både hvad angår udseende og fornemmelsen for håndboldspillets urprimale kraft og rå finesser.

– Selv om GRONK er en ung og uerfaren spiller, som har fået meget lidt spilletid i sin klub på grund af mange udvisninger for groft spil og efterfølgende lange karantæner, så er han en usleben diamant, som helt sikkert bliver afgørende i de tætte kampe, som venter, siger Nikolaj Jacobsen.

Han testede Neandertaleren GRONK i en landsholdturnering i efteråret og var meget tilfreds med hans spil.

– GRONK var eminent i forsvaret, hvor han allerede i første halvleg af kampen mod Rusland eliminerede de fleste af russernes angrebsspillere, og i finalen mod fransmændene sendte han Karabatić på lazarettet, og vi vandt kampen.

GRONK forstår også, hvorfor han ikke må være med til skudtræning efter han ramte holdets målmandstræner i hovedet. Træneren er nu overført til Rigshospitalet og meldes uden for livsfare

Nikolaj Jacobsen frygter ikke, at Neandertaleren GRONK ender med karantæne på grund af for mange udvisninger.

– Hvis GRONK bliver udvist, så bytter han bare trøje med Mikkel Hansen. På den måde opdager ingen, at han er tilbage på banen igen, lyder det fra landstræneren.

Ingen stjernenykker

Da Satyren møder Neandertaleren GRONK, er han meget ydmyg og beæret over at få chancen på landsholdet. Hans tilgang til opgaven er meget enkel.

Du skal mest spille forsvar. Hvad er din plan, GRONK?

– GOK MODSTANDER!

Og hvis modstanderne presser?

– GOK MODSTANDER HÅRDT!

– Hvem er dit håndboldmæssige idol?

– GRONK VILD MED MIKKEL HANSEN. HAM LIGNE GRONK SÅ GRONK SCORE MANGE DAMER PÅ CRAZY DAISY.

Landsholdsspillerne har taget godt imod den nye spiller. Anfører Niklas Landin fortæller, at han falder godt ind i landsholdets omgangstone. GRONK har ingen stjernenykker. Han forstår også, hvorfor han ikke må være med til skudtræning, efter han ramte holdets målmandstræner i hovedet. Træneren er nu overført til Rigshospitalet og meldes uden for livsfare.

Neandertaleren GRONK er med fra start, når Danmark møder Norge på torsdag i Boxen i Herning.

Foto: Neandertaleren GRONK under en træningskamp mod Sverige forud for VM i håndbold. Foto: Frenchinmorocco.

 

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "VM i håndbold: Neandertaleren GRONK erstatter skadet Hans Lindberg"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*