Ærkeenglen Gabriel frygtes skudt ned over Hormuzstrædet 4.71/5 (14)

Guds sendebud, ærkeenglen Gabriel, meldes savnet under mission over Hormuzstrædet. Kilder i Vatikanet frygter, han er skudt ned.

Ærkeenglen Gabriel forsvandt sent i går aftes over Hormuzstrædet. Det meddeler Vatikanet i en pressebulle. Myndighederne er fortsat uden spor efter Guds førsteengel, og eftersøgningen vanskeliggøres af den spændte situation i regionen.

Ifølge Vatikanet var Gabriel på en rutinemission over det hellige land, da han pludselig ændrede kurs og fløj ind over Hormuzstrædet. Få minutter senere mistede det pavelige kontroltårn al kontakt med Ærkeenglen.

Vatikanet oplyser, at missioner over Det Hellig Land kategoriseres som farlige og derfor aldrig flyves solo. Imidlertid har Gabriels faste makker, Ærkeenglen Mikael, fået flyveforbud fra basen på Engelsborg i Rom på grund af støjgener. Derfor har Gabriel fløjet en række missioner uden eskorte.

Glorie skyllet op på Omans kyst

Ifølge Vatikanet frygter Hans Hellighed Pave Frans, at Ærkeenglen Gabriel er gået tabt i en krydsild mellem amerikanske flådestyrker og det iranske luftvåben.

Den iranske viceudenrigsminister Ayatollah Houllah Baad-Ullah bekræfter, at Irans Revolutionsgarde har skudt otte amerikanske militære droner og et fjernstyret modelfly ned, men han afviser, at Ærkeenglen Gabriel var i blandt.

Heller ikke amerikanerne kender til, at deres fly og skibe har ramt nogen ærkeengel, men en talsmand for Pentagon bekræfter, at missiler fra krydseren USS Bogus har uskadeliggjort otte iranske militære droner og et fjernstyret modelfly.

Artiklen fortsætter desværre under billedet.

Tidligt i morges fik Paven sine værste formodninger bestyrket, da Al Jazeera viste billeder af fiskere med en glorie, som var skyllet i land på Omans kyst. Senere på morgenen meddelte kystvagten i De Forenede Arabiske Emirater, at der var observeret store koncentrationer af fjer på havoverfladen ud for den iranske kyst.

Profeten iværksætter intern undersøgelse

Reaktionerne på den formodede nedskydning af Ærkeenglen strømmer ind fra hele verden.

Profeten Muhammed meddeler, at det er med dyb sorg og bekymring, han modtager budskabet. Han beskriver Ærkeenglen Gabriel som den mest motiverende af Guds budbringere, han har mødt. Profeten vil nu iværksætte en intern undersøgelse, og viser det sig, at det er hans tilhængere, som står bag, så vanker der ingen jomfruer til dem i Paradis.

Også Jomfru Maria er knust. Hun betegner Gabriel som en meget blid og følsom bebuder, som bagefter fortalte hende, at det var Helligånden, der havde undfanget hendes barn.

I et tweet lægger USA’s præsident Donald Trump det fulde ansvar på Iran og beskylder dem for at stå bag nedskydningen af Gabriel, og han begræder tabet af en stor sanger.

– Iran begik en meget stor fejl ved at nedskyde Peter Gabriel. Et forfærdeligt tab. Han var en stor sanger. Vi advarer de onde ayatollaher. Amerika vil slå tilbage som en forhammer, skriver Donald Trump.

Satyren følger situationen.

Foto: Frank Blacknoir, Wikimedia.

Vurder denne artikel

2 Kommentarer på "Ærkeenglen Gabriel frygtes skudt ned over Hormuzstrædet"

  1. Carsten Madsen | 5. august 2019 ved 10:31 | Svar

    “Næh, søde Maria, Jeg passede skam på; det er nok Smoky (Helligånden red.), der er far til den lille”…jeg ser den nervøst smilende aviator vride hænder foran pigebarnet?

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*