Kejser Caligula går efter kompetence og ansætter Lars Løkke 4.67/5 (21)

Forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen fortsætter karrieren som særlig rådgiver for den romerske kejser Caligula.  

Der venter den tidligere Venstreformand og statsminister Lars Løkke Rasmussen helt nye udfordringer, når han tiltræder stillingen som særlig rådgiver for Kejser Caligula i Rom.

Det fortalte Lars Løkke Rasmussen i går i et eksklusivt interview med Satyren.

– Jeg har i dag meddelt Hendes Majestæt Dronningen og Venstres hovedbestyrelse at jeg forlader dansk politik og søger nye udfordringer som politisk mentor for en af historiens største politiske skikkelser, Kejser Caligula af Rom, sagde Lars Løkke Rasmussen.

Han har forhandlet sig frem til særligt lukrative ansættelsesvilkår med underbukser, fadøl og togaer ad libitum samt ret til første klasse på galej-rejser og en bonusordning, der indebærer et delt kejserskab, hvis han opfylder målene i kontrakten.

– Jeg glæder mig til i løbet af næste år at blive medkejser, og det er en ganske rimelig belønning, da der er høj risiko for, at jeg bliver myrdet af politiske rivaler, så på den måde minder det meget om Venstre, lyder det fra Lars Løkke Rasmussen.

Ansat på kompetencer

Om sin nye spin doctor forklarer Caligula, at han har fulgt med i Lars Løkkes bedrifter, og Kejseren er en stor beundrer af Løkkes evne til at sno sig ud af politiske kattepiner.

– Lars Løkke Rasmussen er en mand med kvalifikationerne i orden og den helt rigtige til at rådgive mig. Jeg er alene gået efter kompetencer og har ikke taget særlige hensyn. Løkke er en overlever, og det er kompetencer, som jeg om nogen får brug for, fortæller Caligula.

Han indrømmer, at det holdt hårdt at hyre Løkke, fordi Senatet modsatte sig på det kraftigste.

– De mente, at kun en gal kejser ville gå så langt som at tage Lars Løkke Rasmussen i sit sold, så derfor udnævnte jeg min hest til konsul og meddelte Senatet, at jeg agtede at udnævne flere dyr fra Cirkus Maximus, indtil de godkendte Løkke, siger Caligula og fortsætter:

– Men lige lidt hjalp det. De var hverken til at hugge eller stikke i, og tro mig, jeg prøvede begge dele. Først da jeg forfremmede konsulerne til løvemad, kom de til fornuft.

Hovedbestyrelse beruset af glæde

Caligula fortæller, at Lars Løkke tiltræder stillingen snarest og en af de første opgaver bliver at forhindre Kristian Jensen i at blive kejser i stedet for kejseren.

– Jeg kan forstå på min nye rådgiver, at Kristian Jensen er en tosset galning, som vil tage magten, og er der noget Imperiet ikke har brug for, så er det en sindssyg kejser, siger Caligula.

Satyren har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Venstres hovedbestyrelse. Partiets sekretær meddeler, at samtlige medlemmer sover glædesbrandert ud.

Foto: Henrik Bjerregrav.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Kejser Caligula går efter kompetence og ansætter Lars Løkke"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*