Farao indfører videreuddannelse og personlig udvikling for pyramideslaver 4.8/5 (20)

På arbejdernes internationale kampdag er Farao Kefren klar med nye krav til Egyptens linsespisende slavesultehær.

Videreuddannelse og personlig udvikling. Sådan lyder mantraet fra Farao Kefren. Han er klar med et godt tilbud til medlemmerne af Egyptisk Pyramide og Bygnings Slaveforbund forud for overenskomstforhandlingerne, der begynder efter næste nymåne.

Kefren slår fast, at nu hvor forbundet har sejret ad helvede til og opnået otte timers hårdt fysisk arbejde og otte timers nattevagt, så er tiden kommet til otte timers videreuddannelse og kompetenceudvikling.

Han har udpeget slaveproceskonsulent Atamon Snothep til at stå for opkvalificeringen, og han har store ambitioner.

– Slavearbejdskraften er blevet lige lovligt mumificeret, og det er nødvendigt at disrupte og optimere kvalifikationer og kompetencer, så de bliver mere innovative, agile og ikke mindst resiliente gennem et hårdt arbejdsliv, så vi opnår en mere jævn nedslidning, siger Atamon Snothep.

Han forklarer, at de tider er forbi, hvor medslaver, som de nu kaldes, bevidstløst trækker store sten og passivt lader sig piske. De skal i stedet anerkendes for den samskabelse, som en pyramide, et tempel eller en statue er udtryk for. Det forudsætter, at de er bevidste om deres servile potentialer og placering i værdikæden.  

SUS-samtaler

Han vi indføre idégenererende sparring og kompetenceudviklende inspirationsseminarer, som han faciliterer ved at tegne modeller og diagrammer i sandboards og med et papyrushieroglyf-show kørende i baggrunden.

Med i pakken er også kognitive tests, samarbejdsudviklingsoptimeringskurser med fokus på processynergier hos aktører i en sømløs integreret medslaveorganisation.

Atamon Snothep har også store forventinger til de SUS-samtaler (slaveudviklingssamtaler, red.), han vil indføre for såvel medslaven i blåt lændeklæde og medslaven i hvidt lændeklæde.

– Vi indfører en årlig samtale, hvor medslaven er i dialog om årets præstationer med sin mellemslaveleder, og sammen finder de måder at optimere hans commitment og øge medslavearbejdsglæden gennem jobbytte, hvor medslaver bytter plads i stentrækningskæden, siger Snothep.

Tillidsslaver i oprør

Det Egyptiske Pyramide og Bygnings Slaveforbund modtager Faraos udspil med skepsis. En fællestillidsmedslave på Sfinks-byggepladsen i Gisa, som ønsker at være anonym, mener, at det er et dødfødt projekt.

– Jeg har trukket sten fra Nilen til byggepladsen i 30 år. Det samme gjorde min far og hans far før ham. Og vi har taget vores pisk uden at kny. Det er typisk. Så snart noget fungerer, så kommer der en snothvalp iført smart lændeklæde og bivoks i håret og laver det hele om, siger fællestillidsslaven og tilføjer:

– Hvis det idioti kommer med i overenskomstpapyrusset, så er mig og kammeraterne på pladsen enige om, at så vi hugger snuden af Sfinksen.

Foto: Pxfuel.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Farao indfører videreuddannelse og personlig udvikling for pyramideslaver"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*