Inspiration: Sådan panik-fikser du smarte julegaver til dine kære 4.5/5 (14)

Mange pakker i år er forsinket på grund af sotens fremmarch. Satyren giver dig seks simple julegaveideer til ting, du selv kan lave før jul.

Sammen med en af Danmarks mest kendte DIY-influencere, Barok-punkeren Sverrid Angelbot, kan Satyren nu komme med seks ideer til gaver, som du selv kan lave her i dagene op til jul, og som vil blive populære gaver hos dine kære. 

– Der er ingen tvivl om, at sotens indvirkning på danernes samfundsliv i år betyder, at der kommer langt flere personlige gaver under træet, siger Sverrid Angelbot og fortsætter:

– Med vores liste er der også mulighed for at vise sine følelser med gaverne, og vi fremhæver, at alle gaverne har en karakter, så der stadig er tid til at panikfikse dem inden jul.

Se Sverrid Angelsbots liste over friske gaveideer her:

Autocamper med belejringstårn

Et let DIY-fix til ethvert automobil, der kan laves med forhåndenværende materialer. Kan vise sig praktisk både ved passager ved Storebælt, og som smart kranløsning til flytninger. Har din modtager af gaven allerede foretaget ombygningen, så kan du overveje at udbygge modellen med eget voldsted.

Smart heksebål

Et handy sæt i forhøvlet fyrretræ af både optændingsbrænde, større kævler og smarte pæle til svigermors besøg i julen – og andre gøremål, som ellers ikke kan ordnes, mens bispen er i selvisolation. 

Gør det selv rytterstatue til forhaven

Kan let laves af de overskydende ruller wc-papir fra forårets storhamstring. En række lette guides til statuen udarbejdet af Gitte Vildlyng kan findes på Google.

Hjemmegjorte mundbandager

En flot, hjemmegjort mundbandage, inspireret af den seneste mode blandt chauvinistiske adelsmænd og overtroiske landsbyboere.

Spiseligt kyskhedsbælte med kattefoer

En smuk kreation, der kan fremstilles på en enkelt aften med lidt Beef Jerky og en kødhammer, som garanterer din elskedes loyalitet, så længe låsen holder. Kan med hjælp fra naboens kat kombineres med et lag foer på indersiden.

Vampyrjægersættet

Et praktisk sæt bestående af hammer, træpløk, spejl, hvidløg og kors pakket ned i én enkelt, festligt udsmykket gavekurv. En smuk og tidløs gave, der vil glæde både børn og voksne.

De fleste materialer kan panikkøbes på nærmeste Circle K. lillejuleaften.

Mashup: Den Magelige Magister.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Inspiration: Sådan panik-fikser du smarte julegaver til dine kære"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*