Teori ryster efterforskning af ødelagt Nord Stream ledning: Kraken står bag 4.76/5 (21)

Den danske bisp Erik Pontoppidan melder sig nu på banen med en ny teori om, at Kraken har smadret to russiske rørledninger på havbunden i dansk og svensk farvand.

– De knivskarpe kanter på rørledningen viser med al tydelighed, at det ikke er bomber, men derimod det store havmonster Kraken, der står bag bruddet på Kongerigets luft, skriver Bergens Bisp i en rapport om uheldet, hvor to undersøiske gasledniger for nylig blevødelagt.

Han mener ikke, at der er tvivl om, at årsagen til udslippet er biologisk. Han hæfter sig ved, at angrebet kommer samtidig med, at fiskerne på Bornholm nu har opgivet at fiske i Østersøen. Her har århundredes overfiskeri kombineret med nutidig forurening ført til fiskebestandenes kollaps.

– Når denne Leviatan fra en dybde på 60 favne kan destruere disse fremmedlegemer i det guddommelige havdyb, så skyldes det såre, at der ikke er fisk at finde i havet. Den søger efter føde, og var sådan nødt til at handle, ligesom når man skal afslamme en kanon, siger han.

Kraken lever i Østersøen

Pontoppidan mener, at der har været tegn i sol og måne på Krakens tilstedeværelse i Østersøen.

– Kraken har de seneste somre vist sig, og lignet holme og skær. Samtidig har der været flere malstrømme i det mægtige ocean. Det er sikre tegn på monsteret, der også med sin afføring har affarvet havet, siger han til Satyren.

Han affejer al spekulation om, at det er russerne selv eller andre magter, der har sprængt Nord Stream rørledningen.

– Det er sket fire steder. Kun Kraken kan med sine mange arme arbejde med sådan en præcision på havets mægtige dybder, siger han og understreger, at væsenet i sin natur er ondt, men nu også mangler mad.

Har sniffet gas

Han peger på, at han allerede i værket “Det første Forsøg paa Norges naturlige Historie, forestillende dette Kongeriges Luft, Grund, Fjelde, Vande, Væxter, Metaller, Mineralier, Steen-arter, Dyr, Fugle, Fiske og omsider Indbyggernes Naturel, samt Sædvaner og Levemaade, I-II”, har beskrevet en række sikre tegn på Krakens tilstedeværelse i havet.

– Det er tydeligt, at mange ikke ved noget om Kraken, og hvad den kan finde på. Nogen tror sågar bare, at det er en stor blæksprutte. Men de skal vide bedre. Det er en Djævel af Satans yngel, siger han.

Biskop Pontoppidan advarer om ,at uhyret er mere utilregnelig end nogensinde, da den under angrebet på Nord Stream ledningen har sniffet store mængder gas.

Ukendt illustrator.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Teori ryster efterforskning af ødelagt Nord Stream ledning: Kraken står bag"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*