Fik velskabt søn: Gud er blevet far 4.76/5 (17)

Foto: Pxhere

Natten til mandag blev Gud far til en velskabt dreng. Moderen har det godt trods fødsel i kostald.

Natten til den 25. december nedkom Maria af Nazaret med Guds søn i en stald i byen Betlehem. Det oplyser Guds Rige i en pressemeddelelse.

– Det blev en sund og velskabt dreng. Alt gik som det skulle. Moderen har det godt  trods det, at omstændighederne ved fødslen var lidt ud over det sædvanlige. Gud Fader er både glad og stolt, og han håber, han kan leve op til faderrollen, uddyber Ærkeenglen Gabriel til Satyren over en himmelsk fjernforbindelse.

Ærkeenglen fortæller videre, at fødslen indtraf meget pludseligt. Maria fik veer, mens hun og drengens jordiske surrogatfar Josef befandt sig i byen Betlehem for at deltage i en folketælling.

Stald i stedt for Skejby

Parret søgte nødherberg i en kostald tilhørende et gæstgiveri, hvor fødslen fandt sted. Egentlig havde Gud planlagt, at det skulle foregå på Skejby sygehus, men på grund af mødepligt til folketællingen, nåede de det ikke.

– Det er kreperligt, at den slags ikke bare kan klares digitalt med MitId, men Romerriget er et forfærdeligt digitalt uland. Gud prøvede forgæves at få en ny tid til parret. Han gjorde, hvad han kunne, men mod bureaukrater kæmper selv Den Almægtige forgæves, siger Ærkeenglen Gabriel. Han tilføjer, at Gud i ånden hjalp til som jordemoder in absentia.

Satyren har talt med Maria, som i en pause fra amningen fortæller, at de første lykønskende allerede har været på barselsvisit.

– Tre hyrder kiggede ind samme nat for at lykønske mig og Guds søn. Vi vendte de vanskelige tider i fåreavlerbranchen og fik en god snak om uldkvaliteter. Jeg har hørt, at der skulle være tre vise mænd på vej med kostbare gaver til Guds søn, og dem glæder jeg mig til at møde. Vi kunne godt bruge nogle bleer, et par sparkedragter og en vugge, siger Maria af Nazaret.

Hidsig himmelsk far

Hun håber at drengen får et godt liv, men hun er ikke uden bekymring. Drengens himmelske far kan være voldsomt udadreagerende, og han har en svagt udviklet impulskontrol, forklarer Maria af Nazaret.

– Han udslettede i vrede byerne Sodoma og Gomorra, og han udløste en tsunami, som druknede alle levende væsner på nær nogle få, fordi de ikke levede op til hans konventioner og normer for et dydigt og renfærdigt liv, siger Maria.

– Jeg håber ikke, at han slægter ham for meget på, men jeg vil elske og støtte ham ubetinget, også når bliver en besværlig teenager og en en oprørsk ung mand, som siger de skriftkloge imod, tilføjer hun.

Maria har ikke lagt planer for drengens fremtid, men en erhvervsrettet uddannelse som tømrer ligesom hans jordiske far ligger lige for.

Foto: Pxhere.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Fik velskabt søn: Gud er blevet far"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*