Socialdemokrat raser over Jomfru Maria: Egoistisk at vælge jomfrufødsel 4.81/5 (16)

Folketingskandidat Simon Simonsen (A) kalder Jomfru Maria for en egoistisk klasseforræder, fordi hun vælger Helligånden og ikke en tømrer, som donor til sit jomfrufødte barn.

Knap har den socialdemokratiske folketingskandidat Simon Simonsen raset færdig over Roskildes borgmester Joy Mogensen, fordi hun vælger en tilværelse som solomor, før han igen er oppe i det røde felt.

Denne gang går det ud over Jomfru Maria. Hun venter barn med Helligånden som donor, selv om hun er trolovet med en tømrer.

Jeg har set mange film, hvor en blikkenslager kommer for at skifte pakning på et dryppende blandingsbatteri, men ender med at opfylde en kvindes hede drøm om moderskab

Over for Satyren forklarer Simon Simonsen:

– Det er ulykkeligt, at kvinder er blevet så selvcentrerede og fokuserede på det perfekte liv, at de fravælger arbejdere og mænd med tekniske uddannelser som fædre til deres børn. Det er klasseforræderi.

Enlige kvinder vilde med håndværkere

Han finder, at det er en tragedie af bibelske dimensioner, når der findes er en halv million håndværkere og professionsbachelorer, som hellere end gerne vil lave et barn på Jomfru Maria.

– Og jeg ved faktisk, at kvinder er voldsomt interesserede håndværkere. Jeg har set mange film, hvor en blikkenslager kommer for at skifte pakning på et dryppende blandingsbatteri, men ender med at opfylde en kvindes hede drøm om moderskab, siger Simon Simonsen.

Han mener, at jomfrufødsel håner mandens ret til familie og faderskab, og han frygter, at barnet lider under ikke at kende sin far.

– Jeg vil vædde på, at barnet bliver født under kummelige forhold i en iskold stald midt om vinteren. Det vil vokse op med en tung negativ social arv uden et mandligt forbillede og ende som en taber uden nogen fremtid, forudsiger Simon Simonsen.

Tilbudt gratis fertilitetsbehandling

Jomfru Maria glæder sig til at blive mor. Hun forklarer, at en onsdag eftermiddag, mens hun stod og bagte usyret brød og stegte falafler, bankede en ærkeengel på døren. Han fortalte hende, at hun skulle blive mor ved undfangelse af Helligånden.

– Jeg har i et stykke tid forsøgt at overtale min trolovede Josef, til at få et barn, men han er ikke meget for at binde sig. Udsigten til at polske håndværkere tager hans job er stor, så han vil se tiden an. Men da englen kom med et tilbud om gratis fertilitetsbehandling og gratis donorsæd, kunne jeg ikke sige nej, fortæller Jomfru Maria, som skal nedkomme til december.

Med mindre det er Jeppe Kofoed, som har dummet sig igen, så er det ikke socialdemokratisk politik at blande sig i, hvem der skal være far til hvem

Hun mener, at Simon Simonsen skal blande sig uden om, hvem hun vælger som far til sit barn. Det samme mener et flertal på de sociale medier. De har rettet det tunge feministiske ordskyts mod Simon Simonsen.

Også partileder Mette Frederiksen finder folketingskandidatens adfærd besynderlig.

– Med mindre det er Jeppe Kofoed, som har dummet sig igen, så er det ikke socialdemokratisk politik at blande sig i, hvem der skal være far til hvem, og hvordan børn bliver undfanget i denne verden, siger Mette Frederiksen.

Hun har nu indkaldt Simon Simonsen til en kammeratlig samtale.

Foto: Juan Carlos Leva, Pexel.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Socialdemokrat raser over Jomfru Maria: Egoistisk at vælge jomfrufødsel"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*