Nye afsløringer: Kristian Jensen myrdede Erik Klipping og Grauballemanden 4.67/5 (15)

Satyren kan afsløre, at Kristian Jensen stod bag drabet på Grauballemanden, mordet i Finderup Lade samt Struensees magtovertagelse og Romerrigets fald.

Oven på Søren Pinds anklager mod Venstres snart forhenværende næstformand om illoyalitet over for Lars Løkke Rasmussen kan Satyren afsløre, at Kristian Jensen har været aktivt involveret i mange af historiens fordækte begivenheder.

Satyren har talt med en række anonyme kilder om Kristian Jensens fortid, og det er artige sager, der dukker op.

Blandt andet afslører en kilde, at Kristian Jensen i sin ungdom fik ryddet Grauballemanden af vejen efter et møde i Venstres Ungdom. Det skete, fordi han påtalte Kristian Jensens vilde kørsel i en oksekærre med fuldt drøn på Vollbeats ”For evigt”.

– Kristian og nogle medløbere ude fra heden fangede Grauballemanden, skar halsen over på ham og kylede ham i mosen, siger kilden, der ønsker at være anonym, men redaktionen er bekendt med, at kilden er en tidligere bygge- og teknikborgmester i Københavns Kommune.

Forvekslede Lars Løkke med Erik Klipping

Også mordet på Kong Erik Klipping var Kristian Jensens værk. Det forklarer en anden anonym kilde, som blot vil kaldes ”manden med glasøjet”.

– Det var Kristian, som slog Kong Erik ihjel. Det skete ved en fejl. Han troede, det var Lars Løkke, som overnattede i laden efter en fugtig fadølsfest hos de lokale kvotekonger, men han dræbte i stedet rigets konge og framede Marsk Stig for udåden, siger manden med glasøjet.

Hvis man skal tro endnu en anonym kilde, var det heller ingen tilfældighed, at Johann Friederich Struensee kuppede sig til magten og kontrollerede den sindssyge Christian 7.

Ifølge kilden, som har bestridt en række ministerposter i Lars Løkke Rasmussens regeringer, orkestrerede Kristian Jensen kuppet. Han testede nogle af de metoder, han ville benytte til at styre Lars Løkke Rasmussen som en marionetdukke, mens han selv var Venstres næstformand.

Hjernen bag Romerrigets fald

At Kristian Jensen er en politisk player på højt niveau, og der bag det drengede bankassistent ydre gemmer sig et kynisk, machiavellisk magtmenneske, bekræfter en kilde, som blot vil kaldes ”Fan of Reagan”.

– Kristian Jensen var hjernen bag Romerrigets fald. Han skabte politisk uro og religiøse spændinger og allierede sig med vilde barbarer, som væltede ind over grænserne. Det var i virkeligheden en generalprøve på hans overtagelse af magten i venstre, siger ”Fan of Reagan”.

Selv afviser Kristian Jensen påstandene.

– Det er pure opspind og udokumenterede rygter spredt af mine politiske modstandere. Og når I morgen får øjne, og natten hviler sig, så kommer sandheden for evigt frem, siger Kristian Jensen.

Derefter undskylder han sig med, at han er på vej til et vigtigt møde med Tysklands kansler Otto von Bismarck og en række svenske konger, for at drøfte sager af betydning for Danmark og hans muligheder for et comeback i Venstres ledelse.

Foto: Henrik Bjerregrav.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Nye afsløringer: Kristian Jensen myrdede Erik Klipping og Grauballemanden"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*