Svend Tveskægs vikinger klar til at slagte England på Wembley 4.89/5 (27)

Fodboldkommentator Andreas Kraul analyserer landstræner Svend Tveskægs holdopstilling og taktik. Han tror på dansk sejr over England.

Når Danmark spiller semifinale mod England i aften, er oddsene med landstræner Svend Tveskægs bersærker. Samtlige eksperter tager det for givet, at Danmark besejrer England, brænder Wembley af og plyndrer London; med lidt held sker det i nævnte rækkefølge.

Kommentator og fodboldanalytiker ved Danmarks Radio Andreas Kraul har for Satyren analyseret den danske holdopstilling.

– Som altid møder de danske vikinger op i stærkeste opstilling, forklarer Andreas Kraul anerkendende, men den meget offensive danske svinefylking overrasker ham.

– Jeg synes, at en 0-0-10 formation er et meget risikabelt valg. Det kan bringe målvogter Harald Hildetand i farlige situationer, men han er omvendt kendt som et usårligt Dannevirke mellem stængerne, siger Andreas Kraul.

Med Slagteren fra London, Ragner Lodbrog, som styrmand er der blæst til angreb over hele banen.

– Lodbrog kender kun vej, og det er frem. Får han spillet til at glide med Sigurd Ormøje, Ubbe Skalleknuser, Rollodinho og Guthrum Frankerfælder, ender englænderne med at betale os for ikke at lammetæve dem, lyder det fra Andreas Kraul.

Han tilføjer, at med Godfredsønnerne som fremskudt backkæde på kanten af Englands straffesparksfelt, er der skudtrusler, hvis England pakker sig, og de er parate til at fælde enhver englænder, som får en hurtig omstilling.

Ivar Benløs ude

Andreas Kraul tror ikke, det svækker danskerne, at Svend Tveskæg må undvære den langtidsskadede Ivar Benløs, som kun kommer på banen med Odins hjælp og en transplantation.

Det styrker holdet, mener han, at Halfdan, der spiller i klubben Væringer Konstantinopel, er tilbage efter to spilledages karantæne for at lave en blodørn på en russer i en tidligere kamp.

Derimod overrasker det Andreas Kraul, at landstrænerens egen søn, verdens bedste forward, Knud den Store er sat af holdet. Der kan være tale om interne uenigheder, mener han.

– Knud den Store føler sig ikke til rette på det danske hold. Der har længe gået rygter om, at han i virkeligheden hellere vil spille for England, siger han.

Kraul spår dog Danmark en sikker sejr, hvis altså spillerne kan holde sig fra bulmeurt og fluesvamp i pausen og undlader at hugge dommeren ned på grund af en VAR-kendelse,

Edvard Bekenderen afslører Englands opstilling

Over for Satyren har Englands hjælpetræner Edvard Bekenderen afsløret Englands opstilling. Den viser, at anfører Edmund Jernside skal organisere deres meget defensive 10-0-0 formation.

Englands landstræner Ethelred den Rådvilde siger fra træningslejren i klostret på øen Lindisfarne, at han ikke frygter de vilde normannere.

– Jeg lover, at det bliver en ren Saint Brice Dags massakre på det danske hold, eller også bliver det ikke, men muligvis bliver det nok sådan, med mindre det ikke gør, siger Ethelred den Rådvilde selvusikkert til Satyren.

Mashup: den Magelige Magister.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Svend Tveskægs vikinger klar til at slagte England på Wembley"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*