Neandertaleren GRONK vinder Alene i vildmarken 4.85/5 (13)

Foto Papposilenos.

Med en suveræn indsats og enestående palæolitiske skills vinder neandertaleren GRONK årets udgave af  Alene i vildmarken.

Egentlig skulle neandertaleren GRONK ikke deltage i årets version af Alene i vildmarken, som vises på DR 1. Her skal en flok velnærede velfærdsdanskere udfordre sig selv og konkurrere om , hvem der er bedst til at overleve i den finske del af Lapland.

Deltagerne skal selv finde føden ved at fiske, jage med bue og pil eller indsamle bær og rødder. Vinderen er den, som længst udholder de ekstreme udfordringer i den finske ødemark.

Alligevel blev Neandertaleren GRONK involveret, forklarer Lene Feldhofer fra selskabet United Production, som producerer programmet til Danmarks Radio.

– GRONK er et naturtalent. Han er frygtløs, rå og brutal; en vejrbidt vildmarkens søn, som brænder igennem på TV-skærmen. Han får seerne til at gyse modsat de andre deltagere, der fremstår en smule komiske med deres Spejdersport look, fluestænger og compound buer, siger  Lene Feldhofer.

Hun kalder det for et svineheld, at neandertaleren GRONK kunne overtales til at deltage for en kasse Coca Cola og et klippekort til McDonalds. Han har mangedoblet seertallet hos unge mænd fra det, Lene Feldhofer betegner som ”Andrew Tate-segmentet”.

Neandertaleren GRONK retsforfølges ikke

Satyren har mødt GRONK efter sejren.

– Sig mig GRONK, hvad er din hemmelighed, siden du vinder så suverænt. Hvad var din strategi?

– GRONK GOKKE DYR. GRONK GOKKE FISK. GRONK ÆDE DEM. GRONK SOVE FINT I KLIPPEHULE. GRONK ELSKE REGN. GRONK VILD MED KULDE.

– Det lyder som en god strategi, men det gjorde de deltagende homo sapiens vel også. De havde telte og soveposer.

– GRONK ÆDE ALT. GRONK ÆDE RENSDYRLORT. GRONK ÆDE LARVER. HOMOMENNESKE SYNES BVADR. HOMOER SULTE I VÅD SOVEPOSE.

– Ja, GRONK, der har du jo en fordel. Brugte du også list under jagten?

– GRONK SIGE SOM BRUNSTIG RENHUN OG GOKKE LIDERLIG RENSTYR. GRONK SLAGTE BJØRN SOM SOV I HI. HOMOER IKKE GOKKE BJØRN. DE SIGE FREDET DYR.

– Nej, det er klart. Men hvordan lykkedes det dig så at vinde over en menneskeart, som evolutionært er dig overlegen?

– GRONK GOKKE HOMOMENNESKE HÅRDT. DE BANGE FOR AT DØ. DE RÅBE AV OG FLYGTE.

– Det er da ufint, GRONK!

– JA. GRONK LÆRE AF HOMOER!

Satyren erfarer, at de finske myndigheder ikke vil retsforfølge neandertaleren GRONK for de skader, han har påført de øvrige deltagere og fredede dyr, da han tilhører en sjælden og truet art af hominider.

Foto: Papposilenos.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Neandertaleren GRONK vinder Alene i vildmarken"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*