Frederik Vad: Tyske migranter har i århundreder infiltreret det danske samfund 4.9/5 (10)

Foto: Marie Hald

Titusindvis af danskere med tysk afstamning har i århundreder infiltreret det danske samfund. De undergraver danskheden, fremmer tyske værdier og arbejder for at Danmark udslettes. Det skriver Socialdemokratiets integrationsordfører Frederik Vad.

De er lyse i huden ligesom vi danskere. De har lært sproget. De arbejder og betaler skat. De er lovlydige og begår ikke kriminalitet. De fremstår velintegrerede, og de deltager i både kulturlivet, foreningslivet og i den politiske debat.

På  overfladen fremstår efterkommerne af de tyske migranter i Danmark som samfundsstøtter, men i det skjulte modarbejder de vores danske værdier til fordel for tyske dagsordener og et tyskorienteret sindelag samt en egentlig indlemmelse af Danmark i Tyskland.

Det begyndte med lumpne holstenske grever. Det fortsatte med kartoffeltyskere, som for 250 år siden kom hertil for at dyrke kartofler på den jyske hede og lære danskerne at spise rodknolde. De smadrede et unikt dansk landskab med kartoflen, som årligt dræber danskere fordi befolkningen er blevet afhængig af chips og pommes frites.

Også dogmatisk kristen pietisme har tyskerne spredt som kræftceller i Danmark. Stadig ser man gennem fingre med herrnhuternes religiøse fanatisme og sociale undertrykkelse af kvinder. De lever i et patriarkalsk segregeret samfund, hvor mænd og kvinder adskilles i deres dyrkelse af Gud.

Det er autoritær tysk mentalitet, som vi i Danmark med vores frisind og åbne mangfoldighedskultur aldrig skal acceptere og tolerere. De skal udvises fra Christiansfeld, hvis ikke de anerkender danske værdier, og de kan tage deres vamle honningkager med sig.

Tysk embedsdiktatur

Igennem generationer har tyske embedsfolk infiltreret den danske statsadministration. Alene navnet Struensee får det til at løbe koldt ned ad ryggen på enhver dansksindet borgere, men han er blot et af det tyske statsuhyres mange hoveder.

Gennem generationer har tyske embedsfolk inficeret dansk administration. Man fornemmer stadig den tyske herrefolksmentalitet og herskerattitude, som den dag i dag præger den offentlige administrations kyniske attitude over for borgerne.

Og det tyske embedsværk har modarbejdet Danmarks interesser indefra til fordel for indlemmelse af Danmark i Tyskland. Treårskrigen fra 1849-51. Krigen i 1864 og besættelsen den 9. april 1940. Tre gange inden for få generationer har Tyskland overfaldet Danmark og forsøgt at udslette os som nation godt hjulpet af illoyale danske embedsmænd med tysk blod i årerne.

Krigsminister Tscherning, general von Schleppegrell og oberst Müller. De var alle danskere med tyskklingende navne. De medvirkede på dansk side under de slesvigske krige, men kan vi virkelig stole på, at de var loyale. Jeg tvivler stærk på det.

Frø af ugræs er i sandhed føget over hegnet. Det er på tide at gentage Tyskerfejden og genindføre loven om indfødsret.

Derfor vil Socialdemokratiet, hvis ellers vi kan blive enige, og hvis det gavner vores meningsmålinger, arbejde på at genindføre loven om indfødsret. Vi stiller krav om mindst otte generationers dansk statsborgerskab ved ansættelse i det offentlige. Desuden skal ansøgere med et efternavn, der ender på ”gaard” eller ”sen” foretrækkes fremfor ansøgere med tyske navne.

Frederik Vad.

Integrationsordfører for Socialdemokratiet og kommende statsminister.

De i debatindlægget fremførte antityske påstande er på ingen måde udtryk for Satyrens syn på prøjsere og pølsetyskere.

Foto: Marie Hald.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Frederik Vad: Tyske migranter har i århundreder infiltreret det danske samfund"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*