Donald Trump sikrer fredsaftale og afslutter Det Tredje Korstog 4.38/5 (13)

Donald Trump slutter fred i mellemøsten mellem Saladin og Richard Løvehjerte

Undervejs til topmøde med Kim Jong-un nåede Donald Trump at sikre en fredsaftale mellem Saladin og Richard Løvehjerte. Dermed afslutter han det tredje korstog og baner vejen for evig fred i Mellemøsten.

Det var et storslået syn, da Air Force One i dag landede i Negev Ørkenen. Det skabte en del opstandelse såvel hos saracenere som korsfarere, da de så Jumbojetten sætte landingshjulene på den nødtørftige landingsbane ryddet til lejligheden.

Både kristne korsfarere og muslimske saracenere tog det som et tegn fra Gud. En stor due var landet for at bringe fred. I et århundrede har de ligget i bitter strid om Det Hellige Land. Senest har en kristen ekspeditionsstyrke, ledet af den engelske konge Richard Løvehjerte, forsøgt at genindtage de landområder, som saracenerne under Saladins ledelse erobrede fra de kristne for få år siden.

Fredsmødet var kommet i stand via den svenske forfatter Jan Guillou og korsridderen Arn, som er en personlig ven af Saladin

Fortryllelsen fortog sig dog hurtigt, da flyets dør gik op, og det ikke var Gud selv, men USA’s præsident Donald Trump, som steg ud. Folkemængden så måbende til, mens præsidenten med flyvsk hår og blafrende slips gik ned ad trappen til flyet og hen for jovialt at hilse på den ventende Saladin og Richard Løvehjerte.

Derefter forsvandt de ind i et beduintelt.

Korsridder Arn bag initiativ

Fredsmødet var kommet i stand via den svenske forfatter Jan Guillou og korsridderen Arn, som er en personlig ven af Saladin.

Og der er i høj grad behov for en fredsmægling, lyder det fra Korsridderen Arn, som selv har deltaget i kampene og oplevet blodsudgydelserne på egen krop. Situationen er fastlåst, og parterne står meget langt fra hinanden. En løsning synes umulig uden hjælp udefra forklarer Arn.

– I århundreder har begge sider forsøgt at befri Det Hellige Land for de vantro. Det er på tide, at der kommer en varig løsning på konflikten, der med det tredje korstog har nået et nyt grusomt højdepunkt, som nok aldrig bliver overgået, siger korsridderen Arn.

Tre minutter og den Hellige Grav er velforvaret

Efter tre minutters forhandling, trådte Præsident Trump igen ud af beduinteltet. Han gav hånd og omfavnede sine forhandlingspartnere, steg ombord på Airforce One, som derefter lettede og satte kursen mod Singapore, hvor topmødet med Kim Jong-un finder sted.

Uden mig havde Richard ikke opnået fred, så han kan komme hjem og slå sin taberbror, som Demokraterne har sat på tronen. Trist! Typisk Crooked-Hillary

Kort efter mødets afslutning udsendte Saladin og Richard Løvehjerte en fælles bulle, som præciserer fredsaftalens indhold.

Den sikrer saracensk kontrol over Jerusalem, mod at kristne pilgrimme har uhindret adgang til Den Hellige Grav og Jerusalems andre hellige steder. Fredsaftalen sikrer ligeledes de kristne kontrol over en række støttepunkter på kysten.

Den bedsteste fredsaftale.

Med freden sikret, sætter Richard Løvehjerte nu kursen hjemad til England, hvor der ifølge nærtstående kilder er udbrudt husspektakler.

I en serie tweets roser Præsident Trump sig selv for at have skabt evig fred mellem Farao og Inkaernes konge. Han kalder Salsadin og hans sicilianere for fine folk og Richardt Løbehjerne for en smart fyr.

– Det er den bedsteste fredsaftale nogensinde. Punktum. Uden mig havde Richard ikke opnået fred, så han kan komme hjem og slå sin taberbror, som de forræderiske Demokrater har sat på tronen. Trist! Typisk Crooked-Hillary, skriver Donald Trump på Twitter om aftalen fra et sted over Det Indiske Ocean.

Satyren erfarer, at Præsident Trump efter topmødet i Singapore flyver videre til Geneve for at mødes med repræsentanter for Aksemagterne og Tripelalliancen om afslutningen af en væbnet, regional konflikt i Europa.

Tegning: Mester Ictum

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Donald Trump sikrer fredsaftale og afslutter Det Tredje Korstog"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*