Smadrer Rosenborg og Kongens Have så folk ikke forsamler sig 4.62/5 (13)

Rosenborg skydes i smadder, og Kongens Have pløjes op. Det skal forhindre, at folk forsamles i forårssolen og ødelægger Statsministerens plan om at genåbne Danmark efter påske.

Danskerne har svært ved ikke at samles i det smukke forårsvejr, som har ramt landet midt under coronakrisen. Trods formaninger og store bøder pakker danskerne sig i parker og anlæg for at drikke øl og slikke sol.

I hovedstaden har det vist sig helt umuligt at genne folk ud af Kongens Have, og Statsministerens plan om at genåbne Danmark efter påske er i alvorlig fare.

Det får nu regeringen til at tage drastiske midler i brug. Et enigt folketing har netop beordret forsvarsminister Trine Bramsen til at fjerne Rosenborg fra jordens overflade og forvandle Kongens Have til en kartoffelmark med navnet Ny Kartoffelrækerne.

Kereby rydder indre by

Generalmajor Carl-Otto Vilhelm Ingolf Ditlev Olsen, også kendt som COVID-Olsen har fået til opgave at effektuere regeringens ordre. Det gør han med stor begejstring og uden hensyntagen til, at området huser Livgardens kaserne.

– Siden flåden sænkede sig selv under krigen, har hæren sukket efter at få sit ærens øjeblik, og langt om længe er dagen oprunden, hvor vi smadrer os selv, siger COVID-Olsen.

Han forventer, at artilleriet, hærens kampvognsstyrker og en eskadrille F16 sammen med Bæredygtigt Landbrug udfører ordren på en formiddag, så snart indre by er evakueret og Rosenborg ryddet.

Det vil ske i løbet af få dage oplyser Københavns overborgmester Frank Jensen, som har sat ejendomsinvestorerne i Kereby (tidligere Blackstone, red.) på sagen.

– Vi blev frarådet at samle borgene i Parken, Bellacentret og Øksnehallen, så vi solgte hele indre by til Kereby, som har vist sig så effektive til at smide folk ud af deres hjem, at byen er ryddet inden weekenden, siger Frank Jensen.

Bjarke Ingels genopfører Rosenborg

Overborgmesteren bekymrer sig ikke om det kulturhistoriske tab og ser det mere som et sanerings- og urban gardening projekt, der kompenserer for Amager Fælled.

– Nej, København mister ikke noget ved at der ryger et slot. Tværtimod. Det er en kærkommen lejlighed til at bygge nyt. Jeg har allerede talt med Mette (statsminister Mette Frederiksen, red.) om en milliardstor hjælpepakke, så Bjarke Ingels kan opføre et nyt Rosenborg, siger Frank Jensen og henviser til Legoland, hvor der findes fremragende modeller af det gamle Rosenborg.

Også Frederiksberg Slot og have er på Mette Frederiksens dødsliste. Regeringen planlægger desuden at bortskaffe naturområder som Himmelbjerget, Vadehavet og Møns Klint.

Satyren erfarer, at forsvarsministeren i den forbindelse forhandler med NATOs generalstab om lån af et dusin taktiske atommissiler.

Foto: Kristoffer Trolle. Flickr. Mashup, Mester Ictum

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Smadrer Rosenborg og Kongens Have så folk ikke forsamler sig"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*