Sagnlandet Lejre river sig løs og bliver skattely 4.91/5 (23)

Corona-krisen får historiske oplevelsescentre til at gå nye forretningsveje. Sagnlandet Lejre løsriver sig således helt fra Kongeriget Danmark og bliver skattely.

Sagnlandet Lejre har revet sig løs og søger optagelse i FN som medlemsland nummer 194. Løsrivelsen sker for at modvirke truslen om konkurs forårsaget af COVID-19-pandemien, som har ramt det historiske oplevelsescenters økonomi hårdt.

Hrothgar, Sagnlandets overhøvding, forklarer over for Satyren, at Sagnlandet Lejre forbliver i Rigsfællesskabet og anderkender Hendes Majestæt Dronningen som overhoved.

– Dronningen er i forvejen vores protektor, og samtidig garanterer Rigsfællesskabet for vores selvstændighed, hvis Donald Trump engang skulle få den vanvittige idé, at han vil købe Sagnlandet Lejre, siger Hrothgar

Han tilføjer, at Sagnlandet Lejre også har brug et forsvar, som er stærkere end høvdingens egen hird bestående af velnærede, midaldrende weekendkrigere.

Stammebåde sejler under Panama-flag

Uafhængigheden skal skabe et langt større økonomisk manøvrerum for Sagnlandet Lejre, som tager alle tænkelige finter i brug for at sikre driften, herunder etablering af skattely.

– Vi åbner for at alle helt anonymt kan deponere røvet gods og skatte i Sagnlandets plyndringskasse lige fra småspareren, som vil gemme et par sorte høns af vejen, til den velpolstrede høvding, som har lidt sølv til overs fra seneste plyndringstogt i Romerriget, siger Hrothgar.

Men Sagnlandet har flere kilder til rigdom.

Flåden af stammebåde, som gæsterne plejer at plaske rundt i, sejler fremover under Panama-flag og udstykkes i anparter, som via en række fiktive rederi-fiduser skaber en enorm profit. Sammen med en historisk autentisk momskarrusel og hvidvask af får skal det sikre en sund nationaløkonomi.

Legoland følger efter

Og skulle det knibe har overhøvdingen en plan B.

– Vi har en stor bestand af vildsvin, som vi kan slippe løs. Dansk Landbrug vil betale kassen for, at vi fanger dem og tager dem tilbage, afslører Hrothgar.

Han påpeger, at alt er fuldt lovligt. Sagnlandets vølve har sørget for, at alt sker i overensstemmelse med de internationale retningslinjer for piratøkonomi. Sagnlandet Lejre gør således ikke noget, som internationale investeringsbanker, hedgefonde og pensionsselskaber ikke allerede har gjort i årevis.

Satyren erfarer, at Legoland også har planer om at løsrive sig. Frilandsmuseet Hjerl Hede genindfører hoveriet, og Bork Vikingehavn vil udnytte de økonomiske muligheder i Storbritannien, som er opstået efter Brexit.

Hendes Majestæt Dronningen har kun en kort kommentar til nyheden om det nye medlem af Rigsfællesskabet:

– Offermosens guder bevare Sagnlandet Lejre.

Foto: Sagnlandet Lejre.

Vurder denne artikel

2 Kommentarer på "Sagnlandet Lejre river sig løs og bliver skattely"

  1. Jeg ve osse være me!!

    • Papposilenos | 17. april 2020 ved 12:40 | Svar

      De er velkommen. Har de erfaring i gearing af optimerede futures og transfinansielt cashflow beregnet i aurei og denarer?

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*