Eske Willerslev i ekstase: Corona-isolation udvikler helt ny menneskeart 4.79/5 (14)

Den totale corona-isolation har skabt en helt ny menneskeart. Den kendetegnes ved hærdet hud på hænderne og i rectum samt høj tolerance over for rå bagegær.

– Det her er et evolutionært kvantespring og den største videnskabelige sensation i 200.000 år, siger en meget eksalteret professor ved Københavns Universitet Eske Willerslev.

Han er DNA-forsker og ekspert i menneskets udvikling og har som den første undersøgt DNA fra en ny menneskeart. Den dukkede op efter påske fra en boligblok i Brønshøj og har fået navnet Homo Coronavirae.

Ifølge professoren er det den totale isolation i forbindelse med COVID-19 epidemien, som har skabt perfekte rammer for, at en ny menneskeart kan opstå.

– Overalt har mennesker siddet helt isoleret i små grupper i huse og lejligheder, og de ikke haft frit partnervalg, som de plejer. I stedet har de haft en masse sex med hinanden, og vupti er der på rekordtid opstået en helt ny menneskeart, siger Willerslev.

Hærdet anus

På overfladen ligner Homo Coronavirae til forveksling vores art Homo Sapiens, og arternes DNA er næsten ens, men hvis man kigger lidt nøjere efter, er der nogle små tydelige evolutionære forskelle.

– Det ses tydeligst på hænderne. Homo Coronavirae har nærmest læderagtige håndflader, og de har udviklet et panser af hornagtige skæl på oversiden af hånden, ligesom deres endetarmsåbning består af ren brusk og er hærdet som næsehornshud, så de kan tørre sig bagi med sandpapir kornstørrelse 60 uden at få arvæv i anus, siger Eske Willerslev.

Det er hans hypotese, at det er den heftige brug af håndsprit og manglende tilgang til toiletpapir, som har været den evolutionære drivkraft.

Som et kuriosum har Willerslev iagttaget en udpræget tolerance over for bagegær, hos det han betegner individgruppe 0.

– Da jeg sammen med en socialantropolog observerede dem, så vi, at de stort set levede af rå bagegær. Det kan den menneskeart, du og jeg tilhører, ikke. Vi ville skide vores tarme i trevler på få timer, siger en begejstret Eske Willerslev.

Desværre ikke bedre begavede

Det er dog kun fysisk, at Homo Coronavirae adskiller sig fra os, forklarer Eske Willerslev

– Alt tyder på, at de har samme kognitive evner som vi. De taler et sprog, der minder om dansk. De har samme inaktive og apatiske tilgang til deres omgivelser. De ser meget fjernsyn og er lige så dovne som vi, siger han.

Opdagelsen af en ny menneskeart modtages med lige dele begejstring alvor over hele kloden. FN udtrykker bekymring for, at den nye menneskeart udgør en trussel.

Eske Willerslev vil ikke udelukke, at de kan udgøre en fare for os.

– Der er desværre ikke noget, der tyder på, at den nye arts intellektuelle formåen og intelligens skulle være højere end vores, så der er en reel risiko for, at de udrydder os, hvis vi ikke overbeviser dem om, at vi altså ikke er Neandertalere, slutter Eske Willerslev.

Foto: Pxhere.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Eske Willerslev i ekstase: Corona-isolation udvikler helt ny menneskeart"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*