Historien hader også Kirsten Birgit 4.78/5 (18)

Fra alle kanter af historien hagler kritikken ned over Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. Hun beskyldes for løgne og fake news af historiske dimensioner.

Radio24Syvs satire-slagskib, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, er endt i voldsom søgang. Fra alle hjørner af historien beskyldes hun for at sprede løgnagtige rygter og falske historier forklædt som dårlig satire.

Hun har kaldt Frederik 7. fordrukken og doven. Hun har insinueret en affære mellem Dronning Caroline Mathilde og J.F. Struensee, og hun har kaldt Richard Wagner for en skabsnazist.

Vreden og reaktionerne er bibelske:

– Jeg er måske mageligt anlagt, men jeg er ikke den snadebappende, luddovne, portvinspimpende, fez-bærende, slåbroksbehængte fedtemads-monark, hun vil gøre mig til, siger Frederik 7., som nu genovervejer den frie forfatning han har givet Danmark.

Jeg er så rasende, at jeg skriver hende ind i en af mine operaer, så kan den tykke ko skrige sig selv ihjel, i en timelang arie

– At jeg har haft en affære med Struensee er simpelthen ondsindet løgn. Kirsten Birgit er skyld i, at faderen til min datter har mistet hovedet, siger en ulykkelig eksdronning Caroline Mathilde og tilføjer, at Den Korte Kirsten snart selv risikerer at blive endnu kortere.

Løj om garum-udslip i Tiberen

Richard Wagner er blevet så oprørt over, at Kirsten Birgit har kaldt ham for en proto-nazistisk orkester-voldtægtsforbryder. Han forlanger Kirsten Birgit fjernet, og Frederik Cilius, som er manden oppe i Kirsten Birgit, fyret fra Den Klassiske Musikquiz på DR K.

Kejser Hadrianus føler sig personligt fornærmet af, at Kirsten Birgit bevidst lægger voldsomt tryk på de sidste to stavelser i hans navn

– Jeg er så rasende, at jeg skriver hende ind i en af mine operaer, så kan den tykke ko skrige sig selv ihjel, i en timelang arie, raser Wagner.

Satire-donnaen kritiseres også for at fabrikere falske historier. En talsmand for Kejser Hadrianus bekræfter, at Kirsten Birgit forårsagede panikagtige scener i Rom, da hun kontaktede kejseren og fortalte ham, at et vogntog med garum-sovs var kørt ind i en af kejserens landevejskroer på Via Appia, og indholdet af 80.000 amforaer var løbet ud i Tiberen, siger talsmanden.

Han forklarer videre, at Kejser Hadrianus føler sig personligt fornærmet af, at hun bevidst lægger voldsomt tryk på de sidste to stavelser i hans navn.

Hyrer Kim Christiansen

Kirsten Birgits korpus skælver under de mange torpedoer, der penetrerer skroget under vandlinjen, men prammen flyder stadig, forsikrer Radio24Syvs programchef Mads Brügger.

– Satire er ikke for sjov, og det er en meget traumatisk oplevelse at havne i Kissers klamme favn. Netop af den årsag, tør jeg ikke andet end forsvare hende med næb og klør, siger Mads Brügger, som tilføjer, at man bedst undgår hendes galde ved at være hendes chef.

Den historiske modstand forenes nu i bevægelsen #Kissershamedmetoo. Forhenværende folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Kim Christiansen er hyret til at til standse furien.

– Jeg lover, at når vi har passeret nytår er både skod-radio24Syv, og skod-elitære DR K lukket, og vi bliver fri for både Skod-Kirsten Birgit og ham der Skod-Frederik Cilius, siger Kim Christiansen fra en skod-mobiltelefon, i sit uigenkaldeligt sidste udtalelse til skod-pressen.

Illustration: Screendump fra Twitter.

Vurder denne artikel

Be the first to comment on "Historien hader også Kirsten Birgit"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*